Mi történik a nőgyógyásznál?
Életemben először fogok menni nőgyógyászhoz, fog.gátlót íratni. Ilyenkor milyen vizsgálatokat csinál az orvos? Mellvizsgálatot is csinál?
Nagyon szégyenlős vagyok, és azt hallottam, h a férfi orvosok sokkal együttérzőbbek, óvatosabbak, mint a nők. Ez igaz? Előre is köszönöm! 18L
keres: először nőgyógyász
kétmillió ilyen kérdés van
pont az ellenkezőjével találkoztam ennek!
gondolj bele, a női doki szintén jár nőgyógyászhoz, ugyanúgy szenved a szégyenlősségtől mint te, így nyilván sokkal együttérzőbb veled, mint a férfi, akinek fogalma sincs erről az érzésről és általában hisztinek tudja be az ilyen gátlásosságunkat.
Ne kezdjük megint ez a női doki mindent megért, és csak az a jó dolgot...
A neme tök mindegy, nő és férfi között is lehetnek bunkó orvosok.
mindkét nem között van jó és rossz orvos, mintahogy van jó tanár és rossztanár is, stb...
De teljesen igaz az a megállapítás, hogy a női orvosnak nagyon nagy előnye van a férfival szenben, mégpedig az, hogy ő is nő, aki nem csak könyvből tanulta a női teste, hanem azon kívűl ő maga is az, aki átérez rengeteg mindent, amit csak a nők tudnak magukról.
És az is igaz, hogy nem annyira kiszolgáltatott érzés egy "kollegina" elött levetkőzni és beterpeszteni, mint egy idegen férfi elött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!