Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mi történik a nőgyógyásznál?

Mi történik a nőgyógyásznál?

Figyelt kérdés

Életemben először fogok menni nőgyógyászhoz, fog.gátlót íratni. Ilyenkor milyen vizsgálatokat csinál az orvos? Mellvizsgálatot is csinál?

Nagyon szégyenlős vagyok, és azt hallottam, h a férfi orvosok sokkal együttérzőbbek, óvatosabbak, mint a nők. Ez igaz? Előre is köszönöm! 18L

2012. okt. 8. 16:48
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:

73%-os

ne beszélj butaságokat...

2012. okt. 8. 19:46
 12/25 anonim ***** válasza:

Mindkét nemű orvos között előfordulhat bunkó, ahogy fogalmaztatok, de azért ne vitassuk el az azonos képességűek között a női dokik előnyét.

de aki ragaszkodik a férfihoz az menjen olyanhoz! sokkal többen vannak, mint a nők.

2012. okt. 8. 19:51
 13/25 anonim ***** válasza:

És a rendőrnők? Nekik is talán több empátiájuk van? Tudod mit, próbáld ki! Az orvos feladata a gyógyítás. Ennek a feladatnak kell megfelelnie maximálisan. Az empátia nem az ember nemétől függ, hanem a személyiségétől.

Attól még, hogy nő valaki, egyáltalán nem jelenti azt, hogy empatikusabb nőtársával szemben. Elméletileg így van, de a gyakorlat mást igazol.

2012. okt. 8. 21:09
 14/25 anonim ***** válasza:
A te "tapasztalatod" mást igazol, de pl az enyém egyáltalán nem.
2012. okt. 9. 07:33
 15/25 anonim ***** válasza:
80%

Igen, de ebből nem szabadna általánosítani. Nem minden férfi disznó és lekezelő, csak mert neked rossz tapasztalatod volt néhánnyal. Nekem volt jó és rossz tapasztalatom mind férfival mind nővel is.

Az is személyfüggő, hogy ki melyik orvosnál érzi kevésbé feszélyezve magát. Van aki kizárólag nőnél, van, akinek az orvos személyisége, humorérzéke számít, nem a neme.

Kérdező abban sem lehet általánosítani, hogy a férfi orvosok finomabban vizsgálnak. Ez is emberfüggő orvosfüggő.

A többi kérdésedre a választ talán már megkaptad. Fogamzásgátlóhoz labort fog készíteni és elvégez egy rákszűrést, ami szakmailag korrekt orvosnál a mellvizságálat is része. (ha ért az onkológiához...) Az egész vizit max 10 perc lesz anamnézissel, vérnyomásméréssel együtt.

2012. okt. 9. 08:38
 16/25 anonim ***** válasza:

ne haragudj de hol és ki irta azt hogy:

"minden férfi disznó és lekezelő".?

ezt miért irogatod, kivel akarsz veszekedni?

2012. okt. 9. 09:39
 17/25 anonim ***** válasza:
Egyszer és mindenkorra meg kéne érteni, hogy nem az orvos neme számít!!! Az emberség számít, és a szakértelem. Ez vagy mindkét nemben vagy meg van, vagy nincs.
2012. okt. 9. 09:49
 18/25 anonim ***** válasza:
*Ez mindkét nemben vagy meg van, vagy nincs. Bocsánat! Előző voltam.
2012. okt. 9. 09:51
 19/25 anonim ***** válasza:
Egyetértek az előttem szólóval. Azt meg talán hagyjuk, hogy ki a provokátor közülünk..
2012. okt. 9. 09:51
 20/25 anonim ***** válasza:

A férfiak soha nem tudják megérteni, hogy milyen érzés egy nőnek vetkőzni éd terpeszteni egy idegen férfi elött. Sokan egy kisebb "erőszakként" élik meg ezt.

Aki ezt nem érti meg, hanem hisztinek tartja ezt, azzal hogy lehetne vitatkozni bármi ilyesmiről?

És erről szólna a női orvos előnye az UGYANOLYAN egyébb tulajdonságokkal rendelkező férfival szemben.

2012. okt. 9. 10:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!