Mifogtörténi a nögyogyásznál?
Megint el vagy tévedve. Direkt ilyen orvos ugyanis nincs. Olyant van, aki a nőgyógyász, vagy a gyermekgyógyász szakvizsga MELLÉ megcsinálja a gyermenőgyógyászat szakvizsgát, ami szintén 5 éves képzés. (nem ingyen adják)
Miért lenne ez különb, mintha nő csinálná ugyan ezt meg?
Nagyon érdekes a fantáziád. Biztos traumatizált vagy, de ennyire nyomulós traumatizáltat még ne láttam...
Kedves elöttem szólók, a férfi gyerek/tini nőgyógyász elég bizarr szerintem is, nem is nagyon hiszem hogy (sok) ilyen lehet.
Azért csak elgondolkodik egy egészséges lelkű férfi orvostanhallgató amikor szakirányt választ és empatikusabb annál, minthogy kislányokat hozzon állandóan olyan kellemetlen helyzetbe.
Annyi szép szakirány van, miért pont ezt választaná?
"Kedves elöttem szólók, a férfi gyerek/tini nőgyógyász elég bizarr szerintem is, nem is nagyon hiszem hogy (sok) ilyen lehet."
És egy nő mennyivel jobb? Ha a perverzitásra akarjuk terelni a témát, akkor melyik "beteg" nő akar gyereklányok lába között turkálni? Vagy vonatkoztassunk el a nőgyógyászattól, vegyük például hogy melyik "beteg" gasztroenterológus vagy urológus férfi orvos akar más férfiak fenekében nyúlkálni?
Úgy hülyeség amit írtatok, ahogy van! Vegyétek tudomásul, hogy ez egy szakma. Pont.
73%
jujj de rosszindulatú vagy! nem kellene.
ma 11:50
"Kedves 4. válaszoló! Légy szíves ezt fejezd be! "
Kedves 83%-os miért utasítgatod a másikat? ezt nem szokták itt csinálni. Téged sem utasít senki, hogy mit tegyél és mit ne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!