Mifogtörténi a nögyogyásznál?
Off:
Én 26 vagyok, két női nőgyógyásznál jártam életemben és soha nem éreztem még akkora megaláztatást mint náluk. Nem feltétlenül jó a női nőgyógyász nekem borzalmas emlékeim vannak róluk.
Kedves kérdező! Mond meg anyukádnak, hogy kísérjen el, akár az ő orvosához, akár a gyerek nőgyógyászhoz.
nekem sajnos a férfi doki szólt be annyira durván, hogy sirva jöttem ki a rendelőből és bizony nem is mentem nőgyógyászhoz 2-3 évig.
és ez bizony nagyon nem jó...
"Egyik kolleganőm volt nem régen nőgyógyásznál és mesélte hogy vizsgálat közben felált az orvosnak.
Beteg emberek mindenhol vannak, nem kell, ahhoz nőgyógyásznak lennie valakinek. Egyébként nehezen hiszem a sztorit, mert a nőgyógyásznál kötelező az asszisztens jelenléte. Háziorvosnál, sebésznél, urológusnál szintén vetkőzni kell. Sőt, vannak beteg lelkületű nők is a világon.
Kérdező egyébként megnyugodhatsz, az orvosok többsége nem azért választja ezt a hivatást, hogy nőket zaklasson. Ez ennek a kedves hölgynek a fantáziája és pszichikai sérülése, aki már régóta ilyeneket írogat és erre tesz célzást.
Nagyon szépen kérlek, hogy komoly problémánál ez legyen az utolsó szempont, hogy nő-e az orvos, vagy férfi. A legfontosabb, hogy meggyógyuljál és semmiféle maradandó problémád ne legyen a későbbiekben.
Ezt senki sehol nem vonta kétségbe,
vagy tévedek?
Ha azt mondod, hogy igen akkor légyszives utalni rá hogy hol láttál itt ilyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!