Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mifogtörténi a nögyogyásznál?

Mifogtörténi a nögyogyásznál?

Figyelt kérdés
14 leszek januárba és nagyonsokatfájj a hasam csütörtökota egyre jobban fájt. voltam ultrahangonés azt mondták mindenjó csak h 11mm vastag folyadékvan a kismedencémban :c és h elkellmennem a nögyogyászhozz. nem voltmég soha menssesem .
2012. okt. 9. 11:24
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
81%
Én már voltam nőnél is, férfinál is, de a női orvosok (2 is volt már) sokkal durvábbak! Tapasztalat.
2012. okt. 9. 13:35
 12/32 anonim ***** válasza:
74%

Off:

Én 26 vagyok, két női nőgyógyásznál jártam életemben és soha nem éreztem még akkora megaláztatást mint náluk. Nem feltétlenül jó a női nőgyógyász nekem borzalmas emlékeim vannak róluk.

Kedves kérdező! Mond meg anyukádnak, hogy kísérjen el, akár az ő orvosához, akár a gyerek nőgyógyászhoz.

2012. okt. 9. 13:36
 13/32 anonim ***** válasza:
18%
Szerintem akkor tiltasd le a kislányokat a forumról!
2012. okt. 9. 13:38
 14/32 anonim ***** válasza:
13:32 -nek szólt a letiltást kérés....
2012. okt. 9. 13:39
 15/32 anonim ***** válasza:
A 13:32-es vagyok. Csak annyit mondok, hogy akinek az egészsége fontos, az nem a neme alapján választ orvost!
2012. okt. 9. 13:41
 16/32 anonim ***** válasza:
18%
Egyik kolleganőm volt nem régen nőgyógyásznál és mesélte hogy vizsgálat közben felált az orvosnak. Képzelhetitek, hogy érezte magát!
2012. okt. 9. 13:41
 17/32 anonim ***** válasza:
20%

nekem sajnos a férfi doki szólt be annyira durván, hogy sirva jöttem ki a rendelőből és bizony nem is mentem nőgyógyászhoz 2-3 évig.

és ez bizony nagyon nem jó...

2012. okt. 9. 13:45
 18/32 anonim ***** válasza:
38%
Megint a 13:32-es vagyok. Ezért szoktam írni, hogy mindkét nemnél van jó orvos és rossz orvos is. Férfiről is írtak már itt jót, de nőről is rosszat!
2012. okt. 9. 13:48
 19/32 anonim ***** válasza:

"Egyik kolleganőm volt nem régen nőgyógyásznál és mesélte hogy vizsgálat közben felált az orvosnak.

Beteg emberek mindenhol vannak, nem kell, ahhoz nőgyógyásznak lennie valakinek. Egyébként nehezen hiszem a sztorit, mert a nőgyógyásznál kötelező az asszisztens jelenléte. Háziorvosnál, sebésznél, urológusnál szintén vetkőzni kell. Sőt, vannak beteg lelkületű nők is a világon.

Kérdező egyébként megnyugodhatsz, az orvosok többsége nem azért választja ezt a hivatást, hogy nőket zaklasson. Ez ennek a kedves hölgynek a fantáziája és pszichikai sérülése, aki már régóta ilyeneket írogat és erre tesz célzást.

Nagyon szépen kérlek, hogy komoly problémánál ez legyen az utolsó szempont, hogy nő-e az orvos, vagy férfi. A legfontosabb, hogy meggyógyuljál és semmiféle maradandó problémád ne legyen a későbbiekben.

2012. okt. 9. 13:58
 20/32 anonim ***** válasza:

Ezt senki sehol nem vonta kétségbe,

vagy tévedek?

Ha azt mondod, hogy igen akkor légyszives utalni rá hogy hol láttál itt ilyet.

2012. okt. 9. 14:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!