Erre mit válaszoljak a nőgyógyásznál?
Először megyek nőgyógyászhoz, már nem vagyok szűz, de jelenleg nem élek szexuális életet.
Ha megkérdezi, hogy él-e nemi életet, akkor jó, ha azt válaszolom, hogy jelenleg nem?
Vagy ilyenkor ő arra kíváncsi, hogy szűz vagyok-e még?
Nyugodtan megmondhatod neki őszintén, hogy jelenleg nem, de volt már szexuális kapcsolatod férfival.
Nyugi, nem fogja megkérdezni, hogy kivel voltál együtt! :)
Mint említettem én most megyek először, az anyukám nőgyógyászához, anyukám jelezte neki, hogy szeretnék menni, mert menstruáció ideje alatt elég erős hasi fájdalmaim vannak, erre ő azt mondta, hogy ennek egyetlen módja a fogamzásgátló lesz, majd írt nekem vérvételre beutalót és azt mondta a lelettel vár vissza.
Szerintetek megvizsgál vagy csak a lelet alapján állapítja meg a fogamzásgátlót?
én nem értek egyet azzal, hogy erre hormont írjanak...
nem szteroid gyulladásgátlót kell szedni a várt menzesz előtt 2 nappal, majd az első vérzéses nap és egyáltalán nem lesz görcsöd. Persze ehhez pontos ciklus kell.
Azért az nem igaz, hogy erre nincs más, csak fogamzásgátló...
Talán egy alaposabb kivizsgálás nem ártana, mert a fájdalmas menzesz szervi problémára is utalhat.
Egyébként mondd meg neki, hogy jelenleg nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!