Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Hogyan csináljam?

Hogyan csináljam?

Figyelt kérdés

Szóval kínos a kérdés....ti hogy mentek orvoshoz?El kellene mennem nőgyógyászhoz mert gyermeket szeretnénk és ideje kivizsgáltatnom magamat, mindegy. A lényeg ti teljesen leborotváljátok vagy hogy hagyjátok az intim területetek?

A nőgyógyász "hogy szereti"?

2012. szept. 23. 09:43
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
köszönöm a normális válaszokat!
2012. szept. 23. 10:08
 12/19 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Sajnálom,hogy így lehordott az egyik válaszoló,szerintem semmi gond nincs a kérdéseddel,sokan írnak ki hasonló kérdést,hogy maradjon-e a bozót,vagy sem. Nos az orvosokat ez nem érdekli. Sőt van olyan kórház(pl.ahol én is fogok szülni) ahol már nem borotválnak a szülés előtt sem. Én mindig megcsinálom magamnak,de saját magam miatt,és volt,hogy szőrösen mentem a dokihoz,pontosan ugyanúgy vizsgált,mint mikor nem voltam szőrös. Látnak napi szinten épp elég csupasz és nagyon szőrös dolgot is =) Szóval ezzel nem kell foglalkozni,menj úgy,ahogy Neked kényelmes =)

39hkm

2012. szept. 23. 10:23
 13/19 anonim válasza:
Ez egy nagyon jó kérdés! 28 éves vagyok, 12 hetes terhes, lombikos. Nagyon-nagyon sokat jártam orvoshoz, nem egyhez, nem kettőhöz. De ez a kérdés bennem is mindig felmerül. Régen volt egy dokim, aki azt mondta isten azért teremtette oda a szőrt hogy megvédjen minden betegségtől. Sok év múlva, egy másik dokit bátorkodtam megkérdezni (jóban voltunk), és azt mondta hogy sok baci meleg fekhelye a nagy szőrzet. Nem azt mondta legyen csupasz, csak nem kell bozont. Mellesleg nem érdeklik mekkora, vagy van e, mert édesanyám korszaka semmi pénzért nem borotválná le, se fazont nem csináltatna, mert az nekik nagyon személyes, és nem akarják mutogatni a dokinak.(és nem csak a húszévesek járnak nőgyógyászhoz). Szóval itt a saját megnyugvásod számít, Te hogy érzed magad jobban.
2012. szept. 23. 10:44
 14/19 anonim ***** válasza:
A nőgyógyász sehogy sem szereti. Nem azért mennek oda a nők, hogy mutogassák a puncijukat, tehát a nőgyógyásznak tök mindegy, hogy szőrös-e vagy csupasz.
2012. szept. 23. 11:05
 15/19 anonim ***** válasza:
Mit nem szeret sehogyan se a nőgyógyász????
2012. szept. 24. 12:19
 16/19 anonim ***** válasza:
szerintem nem peepshowba készülsz műsort adni, úgyhogy zuhanyozás, mosdás elég lesz.
2012. szept. 24. 12:25
 17/19 anonim ***** válasza:
Férfi nőgyógyászhoz készülsz?
2012. szept. 24. 13:20
 18/19 A kérdező kommentje:
igen, férfi
2012. szept. 24. 17:34
 19/19 anonim ***** válasza:

Nővérem dokija és még hallottam párról,akik konkrétan szólnak,ha a páciens csupaszon megy oda,mert hát elvileg funkciója van a szőrnek ott lennt,nem a semmiért nőtt oda,mondják ők. Én tiszta csupaszon nem mennék nődokihoz,én is megvárom,míg már kicsit megnő,hogy ne is legyen csupasz,de lássa is a doki,mit kell nézni :D.Bár szerencsére én nem vagyok egy szőrös alkat.

Amúgy kérdező! Gondolom,nem 16 éves vagy,ha gyereket szeretnél! akkor meg gondolom,voltál már nőgyógyásznál.Ha nem,akkor elég bátor vagy,hogy még sosem mentél egy rákszűrésre sem!

2012. szept. 25. 13:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!