Hogyan csináljam?
Szóval kínos a kérdés....ti hogy mentek orvoshoz?El kellene mennem nőgyógyászhoz mert gyermeket szeretnénk és ideje kivizsgáltatnom magamat, mindegy. A lényeg ti teljesen leborotváljátok vagy hogy hagyjátok az intim területetek?
A nőgyógyász "hogy szereti"?
Kedves Kérdező!
Sajnálom,hogy így lehordott az egyik válaszoló,szerintem semmi gond nincs a kérdéseddel,sokan írnak ki hasonló kérdést,hogy maradjon-e a bozót,vagy sem. Nos az orvosokat ez nem érdekli. Sőt van olyan kórház(pl.ahol én is fogok szülni) ahol már nem borotválnak a szülés előtt sem. Én mindig megcsinálom magamnak,de saját magam miatt,és volt,hogy szőrösen mentem a dokihoz,pontosan ugyanúgy vizsgált,mint mikor nem voltam szőrös. Látnak napi szinten épp elég csupasz és nagyon szőrös dolgot is =) Szóval ezzel nem kell foglalkozni,menj úgy,ahogy Neked kényelmes =)
39hkm
Nővérem dokija és még hallottam párról,akik konkrétan szólnak,ha a páciens csupaszon megy oda,mert hát elvileg funkciója van a szőrnek ott lennt,nem a semmiért nőtt oda,mondják ők. Én tiszta csupaszon nem mennék nődokihoz,én is megvárom,míg már kicsit megnő,hogy ne is legyen csupasz,de lássa is a doki,mit kell nézni :D.Bár szerencsére én nem vagyok egy szőrös alkat.
Amúgy kérdező! Gondolom,nem 16 éves vagy,ha gyereket szeretnél! akkor meg gondolom,voltál már nőgyógyásznál.Ha nem,akkor elég bátor vagy,hogy még sosem mentél egy rákszűrésre sem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!