Hogy csináljam?

Figyelt kérdés
még van 3 hónapom a szülésig,de nekiálltam kimosni,kivasalni a ruhácskákat,mert sajnos az utsó 2 hónapban nem biztos,hogy lesz rá időm!elég,ha beteszem szekrénybe őket és letakarom egy ruhával vagy zacskózzam inkább be őket?
2012. aug. 29. 13:00
 1/5 anonim ***** válasza:

Off, bocsi, de ez engem is érdekelne :)

30 hkm

2012. aug. 29. 13:22
 2/5 anonim ***** válasza:
Én bezacskóztam, barátnőm csak berakta a szekrénybe. Egyikünk babájának sem lett semmi baja. :D
2012. aug. 29. 13:24
 3/5 anonim ***** válasza:
én csak kimostam kivasaltam a ruhákat, kitakarítottam a fiókokat és beletettem a ruhákat semmi baja nem lesz egy ha pár szem por rá megy nem jó ha túl steril a baba körül minden mert később ha valaki tüsszent már beteg is lesz
2012. aug. 29. 13:28
 4/5 anonim ***** válasza:
Én is 30 hetes vagyok. Én még korainak tartom a mosást vasalást de mondjuk én itthon vagyok és van időm megcsinálni. Én jobban szeretem a teljesen friss mosást a saját ruháimnál is.de mondjuk ettől függetlenül nem lesz semmi baja ha most megcsinálod.
2012. aug. 29. 13:35
 5/5 anonim ***** válasza:

Előző babánál letakartam az egészet egy tiszta lepedővel. Most zacskóba tettem, de ne kérdezd miért, most épp ez jött rám.

33 hetes vagyok, 2 hete ki van mosva minden. Előzőnél is ilyen tájban mostam ki a ruhákat.

2012. aug. 29. 14:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!