Lányok, van valaki, aki minden nap használ tisztasági betétet?
egy időben nekem is szükségem volt rá, viszont nem bírtam sokáig
kipróbáltam sok fajtát, mindig kerültem az illatosítottakat, de még így is viszkettem, kipállott a bőröm, szóval problémákat okozott
aztán áttértem a kicsit macerásabb megoldásra
pamut alsónemű, kifőzve, vasalva, figyeltem a mosószerekre, öblítőt kidobtam, és mindig volt nálam váltás alsónemű a táskában...
2 hónap alatt rendeződött minden problémám, a folyásom is normális mennyiségűre csökkent, ami nem zavaró
nem azt mondom, hogy ez a módszer mindenkinek használ,de én rendbe jöttem, egy próbát megér :)
nem, mert nem érzem szükségét. amikor számítok rá, h majd megjön, akkor reggel beteszek egyet, és az utolsó napokban is a tampont kiegészítve.
nincs folyásom vagy más bajom ami miatt kellene.
Semmi gáz nincs, csak nem mindenkinek van kevés folyása...vagy valaki azt a keveset se bírja és azért használ tisztaságit
Én pl. ha megyek túrázni hegynek fel, akkor dupla tisztasági kell, mivel mozgás miatt bővebb a folyásom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!