Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Lányok, van valaki, aki...

Lányok, van valaki, aki minden nap használ tisztasági betétet?

Figyelt kérdés
2012. szept. 2. 11:19
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Igen, én minden nap. Kivéve, mikor megvan.
2012. szept. 2. 11:26
 2/11 anonim ***** válasza:
89%
Én is úgy vagyok vele, mint az előző válaszadó.
2012. szept. 2. 11:30
 3/11 anonim ***** válasza:

egy időben nekem is szükségem volt rá, viszont nem bírtam sokáig

kipróbáltam sok fajtát, mindig kerültem az illatosítottakat, de még így is viszkettem, kipállott a bőröm, szóval problémákat okozott

aztán áttértem a kicsit macerásabb megoldásra

pamut alsónemű, kifőzve, vasalva, figyeltem a mosószerekre, öblítőt kidobtam, és mindig volt nálam váltás alsónemű a táskában...

2 hónap alatt rendeződött minden problémám, a folyásom is normális mennyiségűre csökkent, ami nem zavaró

nem azt mondom, hogy ez a módszer mindenkinek használ,de én rendbe jöttem, egy próbát megér :)

2012. szept. 2. 11:37
 4/11 anonim ***** válasza:
89%
Én minden nap használok.
2012. szept. 2. 11:38
 5/11 anonim ***** válasza:
Nem, én csak a ciklus fele táján, akkor erősebben váladékozok. Egyébként nem nagyon van rá szükség.
2012. szept. 2. 11:39
 6/11 anonim ***** válasza:
58%

nem, mert nem érzem szükségét. amikor számítok rá, h majd megjön, akkor reggel beteszek egyet, és az utolsó napokban is a tampont kiegészítve.

nincs folyásom vagy más bajom ami miatt kellene.

2012. szept. 2. 11:47
 7/11 anonim ***** válasza:
Tinédzserként mindennap, olyan sok folyásom volt, hogy muszáj volt. Szerencsére pár év alatt rendeződött. Most már csak akkor ha megvan, mivel tampont használok, és így felfogja, ha véletlenül átázok picit.
2012. szept. 2. 11:55
 8/11 anonim ***** válasza:
19%
Miért "eresztenek" a lányok, nagylány korukban? Ott valami gáz van? Nem a mensire gondoltam!
2012. szept. 2. 11:55
 9/11 anonim ***** válasza:
Én akkor, ha reggel szexelünk a párommal és utána megyek valamerre. Kb 2 óra múlva folyik ki belőlem a cucc nagy része..
2012. szept. 2. 19:29
 10/11 anonim ***** válasza:

Semmi gáz nincs, csak nem mindenkinek van kevés folyása...vagy valaki azt a keveset se bírja és azért használ tisztaságit

Én pl. ha megyek túrázni hegynek fel, akkor dupla tisztasági kell, mivel mozgás miatt bővebb a folyásom.

2012. szept. 2. 19:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!