Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ki milyen tisztasági betétet...

Ki milyen tisztasági betétet használ?

Figyelt kérdés
Én lila tescosat nagyon szeretem. Extra vékony, mintás, illatos, légáteresztős, egyenként csomagolva 30 darabos. Nekem nagyon bevált. Nem is használtam mást eddig csak ezt. Nektek melyik vált be? És mi a véleményetek róla?
2009. júl. 20. 15:08
 1/10 anonim válasza:
Nekem a Carefree Flexiform főleg tangába nagyon jó:)
2009. júl. 20. 15:11
 2/10 anonim ***** válasza:
Always :D
2009. júl. 20. 15:12
 3/10 A kérdező kommentje:
Én always eü. betétet szoktam használni méghozzá éjszakait:) Bár most már tervezgetem a tampon használatát...nem tudom abból mi lesz.
2009. júl. 20. 15:20
 4/10 anonim ***** válasza:
60%
A DM-es Jessát. Ugyanolyan, mint az Always...
2009. júl. 20. 15:21
 5/10 anonim ***** válasza:
Rossmanba szoktam venni. Saját márka, rózsaszín virágos doboza van. Lehet használni minden fajta fehérneműbe, mert behajthatós a "szárnya".
2009. júl. 20. 15:22
 6/10 A kérdező kommentje:

Na igen, hogy mondjak vmi negatívot is amit én használok nincs szárnya és így nem add 100%-os biztonság éreztet.

Köszönöm az eddigi válaszokat:)

2009. júl. 20. 15:24
 7/10 anonim ***** válasza:
bocs az offér, én nemhazsnálok tisztaságot, csak nemértem azt h nemda biztonságérzetet. mármint a tisztasági betét? és mégis mitől félsz?
2009. júl. 20. 15:42
 8/10 A kérdező kommentje:
Semmi gond. A biztonságérezetet azért nem add nekem mert amilyet én használok annak nincs szárnya. De most már tudom, hogy van olyan is aminek van szárnya szal majd olyat fogok használni.
2009. júl. 20. 15:55
 9/10 anonim ***** válasza:
én DISCREET-et használok, nekem az vált be.
2009. júl. 21. 02:00
 10/10 anonim válasza:

Én úgy csinálom hogy:Teszek a bugyimba egy Always illatos tisztaságit,és rá egy Always sima tisztaságit.Így jó mert nem ázik soha át,és nem mennek át a szagok rajta...:)De ezt csak akkor ha a menzesz után vagyok és tutuira akarok menni hogy nem leszek foltos:P

Am nem nagyon szoktam mert csak néha van folyásom.Akkor csak sima Always t.b:)

2010. jún. 28. 12:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!