Mindenki használ tisztasági betétet?
Figyelt kérdés
Én ha nem használok akkor a bugyim tök gáz valami bajom van? És még szaga is van.2010. jan. 17. 00:49
1/10 anonim válasza:
En hasznalok.Mar nagyon megszoktam.
2/10 anonim válasza:
Nők vagyunk, tisztulunk. Tinikoromban semmi sem kellett, pár éve lett egy betegségem, elkezdtem hordani, azóta elmúlt, de mostmár a természetes tisztulásom miatt hordom. Azaz nem tudom, mikor volt az átmenet az érett koromba (mert volt az a betegség), de mióta igazán megértem, kell. Van, hogy kevésbé, van, hogy jobban kell, de sokkal tisztább marad a bugyim, és könnyebb mosni is.
Viszont te nézesd meg magad, nincs-e valamilyen fertőzésed, gyulladásod, és ha nincs, akkor vedd természetesnek a tisztasági betétet!
24/L
3/10 A kérdező kommentje:
Már én is használlom vagy 2 éve természetesnek veszem csak az zavar hogy van egy kis szaga. Nektek is van? bajom nincs mert most voltam rákszürésen és nem monta a doki hogy lenne valami
2010. jan. 17. 01:01
4/10 anonim válasza:
Második vagyok.
Hány éves vagy?
Mennyi ideig hagysz bent egy betétet?
Amúgy a rákszűrés és a gyulladás kiszűrése nem ugyanaz. Egy tisztasági kenetvétel is kellett volna.
5/10 A kérdező kommentje:
Naponta kb 3 szor cserélek t.betétet
2010. jan. 17. 01:25
6/10 A kérdező kommentje:
Ja és 25 éves vagyok és férjnél vagyok és van egy gyermekem
2010. jan. 17. 01:27
7/10 anonim válasza:
Akkor viszont nézesd meg magad szerintem, mert lehet, hogy van valami kisebb probléma, amit kezelnek majd. Jobbulást!
8/10 anonim válasza:
szerintem meg minden nőnek ott lent van kis szaga!szerintem.. mert nekem is van kis szaga, de monjuk a fasz-nak is van :)))))És nekem is gáz a butyim ha nem használok, illetve kicsit neves is a bugyim.
9/10 anonim válasza:
igen használok (nekem is így van) Libresse am 11-vagyok
10/10 MangaGirl válasza:
én használok,és így jobb is mert véd a szagok ellen , és én alwayst használok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!