Aki még nem menstruál használ tisztasági betétet?
Figyelt kérdés
Kell használni? 13/L2010. júl. 23. 18:55
1/13 anonim válasza:
minek használnál?? attól nem leszel nagyobb...
2/13 anonim válasza:
hát ha max úgy érzed, hogy nem vagy vmi tiszta ott lent már nap végére, de sztem még nem kell
hidd el ráérsz még bőven
3/13 anonim válasza:
Én javaslom a használatát. Először is higiénikus, másodszor fehérneműt kímél, harmadszor, és ez a legfontosabb, bármikor megjöhet az első menzeszed, és nem a fehérnemű, ruha lesz összekenve, hanem a betét. Elsőre úgyis lassan, kevés barnás váladék jön, tehát attól nem kell félned, hogy elönt a vér. Erre a barnázásra tökéletes a tisztasági betét. Utánna természetesen az e.ü. kell. Szóval használd, nyugodtabb leszel, és nem ér meglepetés, hogy mondjuk foltot hagysz egy széken.
4/13 anonim válasza:
Szerintem is praktikus dolog, én használnám a helyedben.
5/13 anonim válasza:
te mondod, kedves utolsó, hogy először barnázás lesz, az meg se a ruhát se a széket nem áztatja át... na mindegy, lényegtelen, bocsánat, csak kötözködős kedvem van.
kérdező: ha szeretnél, akkor használj tisztaságit, de ha még nincs folyásod, akkor sok értelme nincsen. Mielőtt megjön a menstruációd, úgyis fájni fog a hasad, észre fogod venni mielőtt megjön. szóval óvatosságból szerintem nincs értelme "szenvedni" a tisztaságival.
6/13 anonim válasza:
bocsánat, utolsó előttinek akartam mondani, amit mondtam:D
7/13 A kérdező kommentje:
Engem a fehér folyás miatt zavar inkább..:S
2010. júl. 23. 19:35
8/13 A kérdező kommentje:
Amúgy első: "nem leszel nagylány"...Nem is az akarok lenni..de valami haszna van annak is nem csak a " nagy lányoknak" találták ki, hanem pl. meg lehet a fehér folyást is oldani-.- Na de mind1
2010. júl. 23. 19:42
9/13 A kérdező kommentje:
illetve: nagyobb*
2010. júl. 23. 19:42
10/13 anonim válasza:
Ha van folyásod, akkor nyugodtan használj. Sokkal jobb, mintha a bugyi lenne olyan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!