Aki még nem menstruál használ tisztasági betétet?
Figyelt kérdés
Kell használni? 13/L2010. júl. 23. 18:55
11/13 anonim válasza:
Ha az a bugyi, amit reggel felveszel elég estig, akkor nem kell tisztasági betét. De ha napközben többször átázik a bugyid, akkor tehetsz be.
12/13 anonim válasza:
Előző vagyok. Ez csak sima folyás? Nincs kellemetlen illata? Nem viszket, csíp, vagy fáj a puncid?
13/13 anonim válasza:
A betétpárti vagyok. A fehérfolyás, ha kismértékű, az első menzesz előtt, mintegy jelzésként jelentkezik minden lánynál. 13 éves vagy, sokan már nagylányok a te korodban. Miért ne a tisztasági betét legyen összekenve, miért lenne jobb, ha a bugyi. Akár lehet rajtad egy feszülős naci, máris maszatos.
Az első menzesz előtt, sőt még később sem törvényszerű a hasfájás. Van, aki meg sem érzi, van aki nagyon szenved. Betétet meg lehet venni nagyon olcsót is, bevásárlóközpontokban akciósan jó minőségűt is, jó áron. Én még mindig azt mondom, használd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!