Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Aki még nem menstruál használ...

Aki még nem menstruál használ tisztasági betétet?

Figyelt kérdés
Kell használni? 13/L
2010. júl. 23. 18:55
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Ha az a bugyi, amit reggel felveszel elég estig, akkor nem kell tisztasági betét. De ha napközben többször átázik a bugyid, akkor tehetsz be.
2010. júl. 24. 08:47
 12/13 anonim ***** válasza:
Előző vagyok. Ez csak sima folyás? Nincs kellemetlen illata? Nem viszket, csíp, vagy fáj a puncid?
2010. júl. 24. 08:48
 13/13 anonim ***** válasza:

A betétpárti vagyok. A fehérfolyás, ha kismértékű, az első menzesz előtt, mintegy jelzésként jelentkezik minden lánynál. 13 éves vagy, sokan már nagylányok a te korodban. Miért ne a tisztasági betét legyen összekenve, miért lenne jobb, ha a bugyi. Akár lehet rajtad egy feszülős naci, máris maszatos.

Az első menzesz előtt, sőt még később sem törvényszerű a hasfájás. Van, aki meg sem érzi, van aki nagyon szenved. Betétet meg lehet venni nagyon olcsót is, bevásárlóközpontokban akciósan jó minőségűt is, jó áron. Én még mindig azt mondom, használd.

2010. júl. 24. 17:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!