Sok nő használ tisztasági betétet?
Figyelt kérdés
Én már kb 6 éve használok. Enélkül sehova nem megyek, mert kicsit több a folyásom és nagyon zavaró. Nyugtassatok meg hogy nem én vagyok az egyetlen aki kénytelen használni...... Köszönöm.2010. jan. 7. 21:34
1/8 anonim válasza:
En is hasznalom.Ma mar elkepzelhetetlen lenne nelkule.Igy teljes a komfort erzetem.
3/8 anonim válasza:
Én is nagyon régen használok (kicsit több, mint 20 éve). Egyszerűen higiénikusabbnak érzem és a fehérneműim sem lesznek foltosak.
4/8 anonim válasza:
Én is minden nap használok, pedig 19 éves vagyok! Nyugtassatok meg, hogy normális a nagyobb mennyiségű folyás!
5/8 A kérdező kommentje:
Elég érdekes hogy a nők egészsége kategóriába egy férfi is nézelődik... De csak nyugodtan írj, engem nem zavar.:D
2010. jan. 7. 21:39
6/8 A kérdező kommentje:
ÉN 21 vagyok.... És elég sok a folyásom.... A doki mindig ír kúpot, meg gyógyszert, használom, és utána ugyan olyan... Nincs betegségem, ez van.... Ezért használok tb-et.
2010. jan. 7. 21:40
7/8 anonim válasza:
Nekem is ilyen. Pedig még csak 15 éves vagyok. :S
8/8 anonim válasza:
én nemhasználok, van folyásom, de nem túl sok. a tisztáségi jobban zavar mint az az 1-2 miliméteres csík a bugyin.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!