Ki milyen tisztasági betétet használ?
Figyelt kérdés
Sziasztok! 16 éves lány vagyok. 4 éve menstruálok, még sohasem volt szükségem tisztasági betétre. Az elmúlt hónapokban viszont igencsak megnőtt a folyásom mennyisége, így elmentem orvoshoz, aki alaposan megvizsgált, és nem talált semmi bajt, azt mondta ez normális. Se szaga,s e színe, semmi. Nem tudom milyen tisztasági betétet vegyek. Tudom, hogy ki kell tapasztalnom, de szükségem lenne pár márkára, fajtára, hogy melyik milyen stb. Kinek melyik vált be. Árra is kíváncsi lennék, illetve, hogy mennyi van a csomagban. Előre is köszönöm szépen mindenkinek!2010. aug. 21. 13:48
1/10 anonim válasza:
Carfrie - Fresh - tangás változat szárnyakkal, illatosított változat , szerintem ez a legjobb, nagyon kényelmes, épp jó vastagsággal , kellemes enyhe illattal , évek óta használom.
27/L
2/10 anonim válasza:
Dobozos Tesco márkájú legnagyobbat, sajnos nekem erre van szükségem. De a Tesco márkával nagyon meg vagyok elégedve, a többivel eddig befürödtem, ezzel soha. Nem csúszik el, sokat magába szív. Minden nap hordom, egy 30 darabos doboz elég 1 hónapra, s ha hirtelen jön meg a menstruációm, akkor is bírja 1-2 óráig a vért is, nem ázok át. Csak pozitív a véleményem, és ajánlom Neked is.
3/10 anonim válasza:
Discreet. Évek óta ezt használom, mert nekem ez a kényelmes, szinte meg sem érzem, hogy ott van. Illatos és tökéletesen nedvszívó a vékonysága ellenére is.
20/L
4/10 anonim válasza:
Én Carefree fresh-et használok.
Eddig nem nagyon használtam én sem tisztaságit de ezt kipróbálva szinte mindennapossá vált a használata. Illatosított, ami nagyon tetszik, és észre sem venni, annyira vékony.
30 db van benne és itt nálunk 539 Ft.
5/10 anonim válasza:
Discreet nagy csomagos, summer fresh(multiform) isteni illata van, kényelmes,nem is érzem, nem csúúszkál, ha megjön, akkor is bírja 1-2 órán át a nagy bobozoshoz most ajándék tisztasági betét tartó van, tök jó színekben, mintákban! (DM, Müller)
6/10 anonim válasza:
Én Carefree Fresh-t használok.Még sosem próbáltam ki másmilyen tisztaságit,mert ez teljesen jó:)
14/L
7/10 anonim válasza:
Discreet multiform!!!!(van többfajta illatban) Korábban Carefree-t használtam, de a Discreet lényegesen jobb. Mivel nekem is úgymond normálisnak mondható folyásom van, ezért mindennap használom. A Discreet nagyon vékony, nem is lehet érezni. A Carefree szerintem vastag...:S:S
8/10 anonim válasza:
Always! Én még csak ezt próbáltam és nekem nincs rá semmi panaszom. van többféle csomagos én a 20asat használom:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!