Ez most menstruáció? (Tovább lent. )
Figyelt kérdés
A ciklusom 22-23. napján barnáztam kicsit, a 24.-en már vér volt, de csak annyi hogy egy tisztasági betét fölfogta, 25. és 26. napon néha vérzés. (Ezalatt azt értem hogy reggel tampont kellett betennem, mert véreztem de például délután már semmi.) Mielőtt megjön mindig szokott fájni a hasam meg a melleim is, és most egyiket sem tapasztaltam. A cilusaim 31 naposak szoktak lenni. A barátommal mindig védekezünk óvszerrel. Akkor most ez minek fogható fel?2012. júl. 9. 17:12
1/5 anonim válasza:
Menstruáció. Én is alig véreztem az elmúlt napokban. mondhatni, szinte semennyit. Szerintem attól jártunk így, hogy borzasztó meleg van, és inkább az izzadásra fordította a testünk a meglévő vizet.
2/5 anonim válasza:
Szerintem is az volt, csak egy enyhébb formája.
Nekem eszembe sem jutott, hogy összefüggésbe hozzam a meleggel, de nekem is most volt vérzésem és nagyon rövid ideig tartott és sokkal kevesebb is volt, mint szokott.
3/5 A kérdező kommentje:
Na ezek a válaszok kicsit megnyugtattak. Azért nem értettem ezt az egészet mert ilyen még sosem volt a pár év alatt amióta az első megjött.:D És azért sem tudtam hova tenni ezt a dolgot mert semmi tünete nem volt, sem hasfájás sem más, és hamarabb is jött meg mint kellett volna.
2012. júl. 9. 17:30
4/5 anonim válasza:
Most nekem is kevesebb volt. Akkor tényleg a meleg miatt.
5/5 A kérdező kommentje:
Valószínű akkor hogy a melegtől. Csak így rossz elmenni itthonról vagy akár lefeküdni éjszaka aludni, mert most azt sem tudom hogy tegyek-e be tampont vagy sem. Mert ha nem vérzek akkor nem nagyon szabad ha meg vérzek és nincs bent akkor meg reggel tocsogok :D
2012. júl. 9. 18:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!