Elkaphatott valamilyen fertőzést?
Most hétvégén strandkézin voltunk,és a meccsek után lementünk fürdeni.Barátnőm mondta,hogy neki pont megjött,de attól fürdik.Mondtam neki,hogy a biztonság kedvéért hoztam magammal tampont,adok neki ha kell.Mondta,hogy ő nem használ olyan "szart"...Így csak betéttel ment be a vízbe,volt,hogy levegőn voltunk félóráig,utána megint úsztunk.Ez szabad strand volt.
Én mondtam neki,hogy ez így épp nem a legjobb,de neki akkor se kellett tampon.Szerintetek?
14/L
Volt még egy csaj a csapatba,akinek megvolt,de neki volt annyi esze,hogy tamponnal úszott,utána ahogy visszajöttünk,rögtön ment is cserélni.
Én is mondtam neki,hogy most ez esetben kivételt tehetne,mert csúnya vége lesz,de csak mondta a sablon szöveget,hogy ő nem használ olyan "szart" ...
Az anyja nem volt ott.
Nagyon fogok annak örülni,ha elkaptam valamit. :SSS
Hát elmondom őszintén,hogy a barátnőd nem normális.
"Sok esze" van!!! Nagyon undorító!!!!!!!!!!!!!
én sem szeretem a tampont,de nekem lett volna annyi eszem,hogy esetleg kinn maradok a parton és nem veszélyeztetem senkinek az egészségét!
Én nem szeretnék neki rosszat,de ha elkapott valami fertőzést akkor talán tanult is belőle! Mert ha másképp nem érti meg,hogy ezt így ne akkor így járt......
Mond meg a barátnődnek,hogy nézze meg ezt a beszélgetést!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!