Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Elkaphatott valamilyen fertőzést?

Elkaphatott valamilyen fertőzést?

Figyelt kérdés

Most hétvégén strandkézin voltunk,és a meccsek után lementünk fürdeni.Barátnőm mondta,hogy neki pont megjött,de attól fürdik.Mondtam neki,hogy a biztonság kedvéért hoztam magammal tampont,adok neki ha kell.Mondta,hogy ő nem használ olyan "szart"...Így csak betéttel ment be a vízbe,volt,hogy levegőn voltunk félóráig,utána megint úsztunk.Ez szabad strand volt.

Én mondtam neki,hogy ez így épp nem a legjobb,de neki akkor se kellett tampon.Szerintetek?

14/L

2012. júl. 9. 11:14
1 2
 1/15 anonim válasza:
100%
Elég gusztustalan betéttel fürödni. Ráadásul az beszívta a vizet a betét... utána megszáradt és újra vizes lett. Te jó ég! Hát nem csodálkoznék ha összeszedett valami fertőzést, de ha neki megérte...
2012. júl. 9. 11:19
 2/15 anonim ***** válasza:

betéttel vízbe?!

hát bravo!

2012. júl. 9. 11:20
 3/15 A kérdező kommentje:
Ott magyaráztam neki,hogy minden fenét összeszedhet,de csak azt hajtotta,hogy ő nem használ tampont.
2012. júl. 9. 11:20
 4/15 anonim ***** válasza:
A barátnőd anyukájának lehetett volna annyi esze, hogy elmagyarázza a lányának, hogy ha fürödni akar strandon, akkor azt csak tamponnal lehet, mert ő is kaphat fertőzést, és azok is akik a közelében voltak a vízben.
2012. júl. 9. 11:23
 5/15 A kérdező kommentje:

Volt még egy csaj a csapatba,akinek megvolt,de neki volt annyi esze,hogy tamponnal úszott,utána ahogy visszajöttünk,rögtön ment is cserélni.

Én is mondtam neki,hogy most ez esetben kivételt tehetne,mert csúnya vége lesz,de csak mondta a sablon szöveget,hogy ő nem használ olyan "szart" ...

2012. júl. 9. 11:28
 6/15 anonim ***** válasza:
Most hogy fürdött? A betét nem tudom hányszorására duzzad, simán lehúzza a fürdőruhát :D
2012. júl. 9. 11:37
 7/15 A kérdező kommentje:
Csak betéttel fürdött,de már többször leírtam.
2012. júl. 9. 11:38
 8/15 anonim ***** válasza:
Hát, ha az anyukája helyében lettem volna, visszakézből kapott volna két sallert, pedig nem vagyok agresszív típus! Ekkora eszetlenséget még a világ nem hallott! Egyrést magát veszélyezteti, mert nyitva a méhszáj, másrészt a többi embert, mert ők is kapnak a véréből. Gratulálok, szerintem cserélj barátnőt...én inkább azon aggódnék, hogy én mit kaptam el tőle...
2012. júl. 9. 13:28
 9/15 A kérdező kommentje:

Az anyja nem volt ott.

Nagyon fogok annak örülni,ha elkaptam valamit. :SSS

2012. júl. 9. 13:33
 10/15 anonim ***** válasza:

Hát elmondom őszintén,hogy a barátnőd nem normális.

"Sok esze" van!!! Nagyon undorító!!!!!!!!!!!!!

én sem szeretem a tampont,de nekem lett volna annyi eszem,hogy esetleg kinn maradok a parton és nem veszélyeztetem senkinek az egészségét!

Én nem szeretnék neki rosszat,de ha elkapott valami fertőzést akkor talán tanult is belőle! Mert ha másképp nem érti meg,hogy ezt így ne akkor így járt......

Mond meg a barátnődnek,hogy nézze meg ezt a beszélgetést!!!!!!

2012. júl. 9. 14:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!