Elkaphatott valamilyen fertőzést?
Most hétvégén strandkézin voltunk,és a meccsek után lementünk fürdeni.Barátnőm mondta,hogy neki pont megjött,de attól fürdik.Mondtam neki,hogy a biztonság kedvéért hoztam magammal tampont,adok neki ha kell.Mondta,hogy ő nem használ olyan "szart"...Így csak betéttel ment be a vízbe,volt,hogy levegőn voltunk félóráig,utána megint úsztunk.Ez szabad strand volt.
Én mondtam neki,hogy ez így épp nem a legjobb,de neki akkor se kellett tampon.Szerintetek?
14/L
a barátnőd hülye...
de neked nincs félnivalód, mert ha jól értem, természetes vízben voltatok, ami azért messze nem olyan, mint a medence
Igen olyan vízben voltunk.
Lehet meggyőzőbbnek kellett volna lennem. :(
Bár azt én se tudtam,hogy más is elkaphat így valamit.Gondolom arra nagyobb esély van,hogy neki lett valami baja.
Nagyon komoly tudásbeli hiányosságok vannak a korosztályotokban, ami persze nem a ti hibátok! Volt nálatok védőnő, aki beszélt a menstruációról? Otthon a barátnőd anyukája? Más vére által el lehet kapni egy csomó fertőzést! A víz egyáltalán nem semlegesít minden kórokozót! Főleg a nyári langymeleg tavak, medencék. Abban igaza van az előző válaszolónak, hogy a természetes vizek még mindig jobbak.
Szerintem mutasd meg a barátnődnek ezeket az írásokat, én szívesen beszélgetek vele ezekről. Van mit pótolni.
Ő nem az a fajta aki utána néz dolgoknak,inkább én vagyok az olyan.Van,hogy engem kérdez,most nem tudom miért volt ilyen makacs,gondolhatta volna,hogy nem beszélek hülyeségeket. :/
Volt nálunk védőnő,de menstruációs témán belül ilyenről nem volt szó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!