Menstruáció. Miért félek?
Figyelt kérdés
Ha menstruálok mindig attól félek hogy a betét átázik pedig éjszakai always betétet használok és óránként cserélek. Ha ilyenkor akárhol lekdll ülnöm mindig félek h átmegy.Mit tegyek?2012. júl. 9. 00:21
1/8 anonim válasza:
Tegyél magad alá egy puha törölközőt, ha reggelre átáztál akkor rakd ki a mosásba a törölközőt és másnap tegyél újat. Nyugi, azon már nem fog átmenni. :)
2/8 anonim válasza:
Ne félj :D Ne is gondolj rá hogy megvan, és akkor nem fog zavarni. De ha tényleg ennyire parázol akkor használj egyszerre tampont és betéte is.. akkor 100% hogy nem ázik át.
3/8 anonim válasza:
nyugi pár év múlva már nem fogsz félni
4/8 anonim válasza:
Én 36 éves vagyok, 26 éve menstruálok, és szintén félek. Volt, hogy ZH előtt cseréltem közvetlenül, és 40 perc múlva úgy álltam fel a egyetemi előadóban, hogy egy vértócsa volt alattam a széken. El sem tudom képzelni, hogyan jöhetett olyan sok 40 perc alatt!
5/8 anonim válasza:
Hát igen, ezt én már megszoktam. Megtanultam mozdulatlanul aludni, és így nem ázik át, sőt még csak nem is vérzek éjjel :D
6/8 anonim válasza:
Kis aggodás mindenkiben van de azért ritka hogy annyira átázzon az ember... De hidd el minden növel elöfordult már, föleg éjszaka. Nem tudsz mást tenni mint gyakran cserélni amikor erös.
7/8 anonim válasza:
Én is féltem az elsőnél... És még mindig félek, hogy nehogy véletlenül ha suliban felállok a székről legyen ott egy tócsa:D
Első éjjelen teljesen mozdulatlanul aludhattam háton, így reggelre egy csepp vér nem volt a betéten (szintén always éjszakai) :)
8/8 anonim válasza:
Annyira erős? Én is így voltama z első 2-3nál , de elmúlt , sőt nem zavartatom magam!:D Csak oda figyelek rá..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!