Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Menstruáció. Miért félek?

Menstruáció. Miért félek?

Figyelt kérdés
Ha menstruálok mindig attól félek hogy a betét átázik pedig éjszakai always betétet használok és óránként cserélek. Ha ilyenkor akárhol lekdll ülnöm mindig félek h átmegy.Mit tegyek?
2012. júl. 9. 00:21
 1/8 anonim ***** válasza:
Tegyél magad alá egy puha törölközőt, ha reggelre átáztál akkor rakd ki a mosásba a törölközőt és másnap tegyél újat. Nyugi, azon már nem fog átmenni. :)
2012. júl. 9. 00:23
 2/8 anonim válasza:
Ne félj :D Ne is gondolj rá hogy megvan, és akkor nem fog zavarni. De ha tényleg ennyire parázol akkor használj egyszerre tampont és betéte is.. akkor 100% hogy nem ázik át.
2012. júl. 9. 00:25
 3/8 anonim ***** válasza:
nyugi pár év múlva már nem fogsz félni
2012. júl. 9. 00:32
 4/8 anonim ***** válasza:
Én 36 éves vagyok, 26 éve menstruálok, és szintén félek. Volt, hogy ZH előtt cseréltem közvetlenül, és 40 perc múlva úgy álltam fel a egyetemi előadóban, hogy egy vértócsa volt alattam a széken. El sem tudom képzelni, hogyan jöhetett olyan sok 40 perc alatt!
2012. júl. 9. 00:40
 5/8 anonim ***** válasza:
Hát igen, ezt én már megszoktam. Megtanultam mozdulatlanul aludni, és így nem ázik át, sőt még csak nem is vérzek éjjel :D
2012. júl. 9. 12:54
 6/8 anonim ***** válasza:
Kis aggodás mindenkiben van de azért ritka hogy annyira átázzon az ember... De hidd el minden növel elöfordult már, föleg éjszaka. Nem tudsz mást tenni mint gyakran cserélni amikor erös.
2012. júl. 9. 14:32
 7/8 anonim ***** válasza:

Én is féltem az elsőnél... És még mindig félek, hogy nehogy véletlenül ha suliban felállok a székről legyen ott egy tócsa:D

Első éjjelen teljesen mozdulatlanul aludhattam háton, így reggelre egy csepp vér nem volt a betéten (szintén always éjszakai) :)

2012. júl. 10. 00:47
 8/8 anonim ***** válasza:
Annyira erős? Én is így voltama z első 2-3nál , de elmúlt , sőt nem zavartatom magam!:D Csak oda figyelek rá..
2012. júl. 11. 10:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!