Mit csináljak ha nagyon félek?
Figyelt kérdés
Sziasztok! A múlt hónapba (májusba) 25.-kén jött meg a menstruációm.Ma reggelre megint megjött de csak keddre vártam ma meg szombat van.Mi lehet a baj? Nagyon ideges vagyok mostanság,és július 7.-től 14.-ig Törökországba vagyunk nyaralni és nagyon félek h pont akkor fog megjönni és nem fogok tudni fürödni.Mit csináljak? mi lehet h most ilyen korán jött meg.Eddig általában mindig pontos de volt már olyan h pár nappal elöbb jött meg vagy később. SEGÍTSETEK!! 13/L#menstruáció+nyaralás
2012. jún. 16. 11:07
1/8 anonim válasza:
A menstruációt sem késleltetni, sem előre hozni nem tudod gyógyszer nélkül, így hát törődj bele, hogy Törökországban, ha fürödni akarsz, tampont kell használnod.
2/8 A kérdező kommentje:
de mekkora lehet az esély h
pont akkor fog megjönni?
2012. jún. 16. 11:23
3/8 anonim válasza:
szia:)
ne aggódj, ez természetes, még nem rendszereződött a mensid:)
ne stresszelj, szerintem a nyaralás idején nem fog még lenni...lehet, hogy akkor meg később lesz, még nem állt be, azért van:)
na meg ha véletlen meg is jön, akkor sem gondolnám, hogy a nyaralás elején jönne meg...addig pedig tudsz strandolni;)
legyen nálad cucc, meg minden azért:)
4/8 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen! remélem h ebben legalább szencsém lesz!
2012. jún. 16. 11:30
5/8 anonim válasza:
Sajnos Neked kell alkalmazkodnod a menstruációhoz! Ha akkor jön meg, amikor Törökországba mentek, akkor tamponnal fürödhetsz, de maximum egy órát lehetsz vízben. Ha kijössz, intim törlőkendővel töröld meg a puncidat, és ha újra vízbe akarsz menni, új tampont tegyél be!
6/8 A kérdező kommentje:
de nem szerenék tampont használni..:SS
2012. jún. 16. 13:11
7/8 anonim válasza:
Előző vagyok. Ha nem szeretnél tampont használni, akkor sajnos ki kell hagynod a fürdést ha menstruálsz.
8/8 A kérdező kommentje:
hát iigen....de reménykedek h ne akkor jöjjön meg!:S köszi a válaszokat
2012. jún. 16. 13:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!