Szőrösödés?! Egyre jobban félek.
Kb 12 éves korom óta csipeszelem a hasamat. 2-3 éve megjelentek a pajeszomnál is sötétebb szálak, aztán a sötét pihék felkúsztak a hasamról a mellkasomra. Most már ott tartok, hogy a pajeszomat minden nap csipeszelni kell, a mellbimbóm körül is nőnek sötét szálak és az utóbbi pár hétben fedeztem fel, hogy az államon is megjelentek :(
Teljesen kétségbe vagyok esve, a vérvétel szerint se hormonproblémám, se egyéb bajom nincs. Cypromixet szedtem 4-5 hónapig, de különösebb javulást nem tapasztaltam. Most elkezdtem megint, ha türelmesebb leszek, talán használ?
Mit tegyek? Gyantázok, szőkítek, csipeszelek és semmi eredmény. A végsőkig el vagyok keseredve, undorodom magamtól.
18/L
Ha rendben vannak a hormoneredményeid, akkor mást nem tehetsz, mint elfogadod magad. És sajnos folyamatosan szőrtelenítesz.
Én azt olvastam már sok helyen is leírva, hogy a lézeres szőrtelenítés főleg a fehér bőrűek sötét szőrszálainak eltávolítása esetén hatásos.
Gondolom te inkább barnább bőrű vagy. Mert általában nekik van erősebb szőrzetük. Tehát lehet, hogy nem is lenne hatékony a lézeres eltávolítás.
Na, meg igencsak drága.
Kedves kérdező!
Látom, régebbi már a kérdésed de azért leírom a tapasztalataimat!
Ugyanígy kezdődött nekem is! Kezdetben nem volt semmi, aztán olyan 16-17 éves koromban megjelentek az államon fekete, erősebb szálak. Kezdetben csak egy-egy. Most ott tartok, hogy az állam egy jó tenyérnyi területen, a pajeszom teljesen "elborostásodott" és már az arcomon is megjelent egy két erősebb szál. Az orvosok viszont nem látják a kiváltó okot, találgatnak. Pajzsmirigy alul termelődésem van, többen erre mutogatnak, csakhogy ezzel már 4 éve kezelnek és már rendben vagyok, a tüneteim mégsem szűnnek meg! Csipesszel szedem, de mivel hófehér a bőröm, a szőrszál meg koromfekete így sokszor bőr alatt is látszik. Ráadásul szedés után nem telik el egy nap sem és már megint szúr illetve látszódik. Nagyon elkeserítő a helyzet. Az önbizalmam a béka hátsója alatt van. Az egyik barátnőmnek is hasonló gondjai voltak, neki a Cypromix, a Diane35, a Minerva nevű készítmények (fogamzásgátló) megszűntette a tüneteket. Aztán teherbe akart esni, letette a gyógyszereket és nem telt bele 5 hónapba, máris ott visszanőtt neki a durva arcszőrzet! Priviben még tudnék egy-két dolgot leírni, de nem tudom, hogy mennyire aktuális már neked. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!