Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Aggódjak, vagy nem szükséges?...

Aggódjak, vagy nem szükséges? Lent.

Figyelt kérdés

Előző hónapban 7 napot késett a menstruációm, mikor megjött alvadt krém szerű vér jött, nem sok 2 napig. Elmentem nőgyógyászhoz, terhességi teszt = negatív, az orvos talált néhány apró cisztát, de erre semmit nem mondtak. Július van, már 8 napja késik, semmi nyoma, hogy meg fog jönni. Görcsöl a hasam alul, ha erőlködöm. Utoljára június 1én volt szexuális kapcsolatom, de nem ment el a párom, abbahagytuk, de amúgy is használtunk óvszert. A teszt utána volt. A ciszta miatt lehet ez, hogy nem jön meg?

16/L

2012. júl. 8. 21:59
 1/2 anonim ***** válasza:
Igen, lehet a ciszta miatt.
2012. júl. 8. 23:58
 2/2 Rövid Anikó válasza:
Szia!Engem már 2 szer is műtöttek ciszta miatt,volt hogy több mint egy hónapot késett,és nem voltam terhes!!a ciszta miatt volt!!!Mindenkinek a figyelmében ajánlanám!!!!!!!Ha valaki ciszták,vagy miómák miatt szenved,a legjobb orvosság a világon erre a CICKAFARKFŰ TEA!!!!!aki ezt rendszeresen,kitartóan használja,megfog gyógyulni,kipukkasztja a cisztákat,miómákat,fertőtlenit,és gyógyit!!!!ülőfürdőzni kell benne,illetve inni!!!én saját magamat gyógyitom,nem járok orvoshoz már,csak az álltalános nőgyógyászati vizsgálatokra,és minden rendben,akinek fehérfolyása van azt is megszünteti!!!Ha valaki szeretne többet tudni,vagy hogyan csinálja a teáját,az bátran irjon nekem üzit,szivesem megosztom mindenkivel hogy meggyógyuljatok!!!(ha én nem használnám a cickafű teát,már vagy 10x is megműtöttek volna,ebben biztos vagyok!!!,,üdw Anikó
2012. júl. 10. 11:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!