Tampon vagy betét?
Figyelt kérdés
Ti melyiket használjátok, melyik kényelmesebb nektek? Miért?2012. jún. 22. 19:38
11/20 anonim válasza:
Értem utolsó köszi a választ!
Még jó hogy fiúnak születtem, és hogy a nők jól néznek ki! :D
12/20 gelazso válasza:
A betét nem sebesiti meg mikrofinoman a nyálkahártyát, ezért jobb.
13/20 anonim válasza:
Lehet, hogy a tampon kényelmesebb, de a betét az egészségesebb, mert engedi kitisztulni rendesen a hüvelyt!
14/20 anonim válasza:
Jaj már megint a tamponellenes kommandó! A tampon nem dugóként műkődik, hanem szivacsként, engedi a vért ki, ha megtelik!!!
15/20 anonim válasza:
Kedves utolsó előtt !
Mikor hagyod abba a hülyeségeid ? Férfiként te aztán sokat tudsz a tamponról...
Amúgy mindkettő. Amikor erősebb a vérzésem, akkor egyszerre a kettőt, nehogy meglepetés érjen. De natúrban nem szeretem használni a tampont, valahogy nem.
16/20 anonim válasza:
A 06:29-es vagyok. Mielőtt nekem estek, olvassátok el ezt!
17/20 anonim válasza:
Már ott röhögőgórcsőt kaptam, hogy divány.hu. Kiskegyed színvonalú lap, oda aztán azt is írhatják, hogy rózsaszín elefánt nyerített, elhiszik.
18/20 anonim válasza:
De mégis csak nőgyógyász írta.
19/20 anonim válasza:
Igen, pont ilyen netes, hiteltelen oldalkból kell kulturálódni és tájékozódni.
Gratulálok.
20/20 anonim válasza:
Nőgyógyász? Te elhiszed komolyan? Bárki odaírhatja, hogy a nőgyógyász szerint...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!