Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Miért nem tudom felnyomni a...

Miért nem tudom felnyomni a tampont?

Figyelt kérdés
Ki akarom próbálni, mert irritál a betét. Ma bulizni megyek, és nem akarok leégni a betéttel.. Tudom hogy hogyan kell felhelyezni, de nem megy tovább max 2 cm-nél és nagyon fáj. Annyira felidegesít, hogy nekem ez a szar dolog nem megy..

2012. jún. 16. 07:33
1 2
 1/16 A kérdező kommentje:
ja és minivel próbáltam
2012. jún. 16. 07:34
 2/16 anonim ***** válasza:
60%
Pont azért, mert ideges vagy. Vagy nem elég nedves a hüvelyed. Próbálj meg ellazulni.
2012. jún. 16. 07:38
 3/16 Jubilee ***** válasza:
Próbáld meg úgy, hogy felállsz, és az egyik lábad a wc ülőkére teszed. A másik megoldás, hogy menj be a szobádba, teríts egy törölközőt a földre, ágyra, feküdj le, húzd fel a lábaid és lazulj el, amennyire tudsz. Így könnyebb felhelyezni. Ne görcsölj rá, mert akkor összehúzódnak a hüvelyed izmai. Kedves előttem válaszoló! Ha menstruál épp és nem a legvégén van (Már pedig miért akarna más esetben tampont használni?), akkor szerintem nem azzal van a gond, hogy száraz.
2012. jún. 16. 07:43
 4/16 A kérdező kommentje:
Már régebben is próbáltam, persze nem sikerült. Felidegesít hogy nekem miért nem megy?Olvastam hogy a gugolás is jó, azt akarom kipróbálni. Egyébként ma van a 2. nap
2012. jún. 16. 07:44
 5/16 Jubilee ***** válasza:
Azért nem megy, mert ideges vagy. Lazulj el, amennyire tudsz! A guggolás szerintem hasonló pozíció a wc-n a lábad pozícióhoz! Menni fog, ne izgulj! :)
2012. jún. 16. 07:46
 6/16 anonim ***** válasza:
AZ is lehet, hogy az irány nem stimmel: az ujjaddal tapogasd ki, hogy milyen irányban fut a hüvelyed (ugyanis nem felfelé, hanem stégen hátrafelé tudod csak betenni).
2012. jún. 16. 07:58
 7/16 A kérdező kommentje:
hát nekem ez sehogy sem sikerül. Reggel 7 óta próbálkozok....Hogy lehetek ilyen béna...Fasza névnap..
2012. jún. 16. 10:03
 8/16 anonim ***** válasza:
Ha nem megy, ne erőltesd a tampont!
2012. jún. 16. 10:55
 9/16 A kérdező kommentje:
De majd figyelhetem folyton h nem-e ázott át a betét, meg h nem olyan-e a nacim.. +Még ha cserélni kell, tök égő..
2012. jún. 16. 11:01
 10/16 anonim ***** válasza:
68%
Miért lenne égő? Én fiú létemre a nőiesség természetes velejárójának fogom fel azt is, ha egy lány átázik és nem gúnyolnám és röhögném ki!
2012. jún. 16. 11:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!