Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Meddig kell felnyomni a tampont?

Meddig kell felnyomni a tampont?

Figyelt kérdés

Kb.hány centi maradjon kint?

Mikor pisilek is bent hagyhatom?Vagy cserélnem kell?

4-5 óránként kell cserélnem?

Köszönöm a válaszokat:)

2011. júl. 31. 17:41
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Elvileg addig kell amig nem éred el a méhszájat,ezt érezni fogod mert nem megy tovább.Ezt nem cm-re mérik.Mikor pisilsz bent hagyhatod.A vérzés erősségének megfelelő méretű tampont válassz.Az első napokban lehet,hogy gyakrabban kell cserélned,max.6 órát maradhat benn.
2011. júl. 31. 17:44
 2/11 anonim ***** válasza:
Sehány cent ne maradjon kint :) Nyomd fel, ameddig csak tudod, csak a kihúzó zsinór lógjon ki... Pisiléskor nem kell kiszedni, hiszen nem ugyanott pisilsz, ahonnan a vér jön :) 4-5 óránként érdemes kicserélni, de előbb is megteheted, ha úgy érzed megtelt, és csúszik kifelé, de nyolc óránál tovább semmiképpen ne hagyd benn!
2011. júl. 31. 17:45
 3/11 anonim ***** válasza:
45%
Akkor van jó helyen, ha egyáltalán nem érzed.
2011. júl. 31. 17:50
 4/11 A kérdező kommentje:

Ma tettem fel az elsőt de ezek szerint rosszul mivel pisiléskor felszívta magát a tampon vizelettel:S..

Akkor teljesen dugjam fel?

De ha elszakad a madzag vagy mittom én?

2011. júl. 31. 18:18
 5/11 anonim ***** válasza:
62%
Igen, dugd fel teljesen. Csak a madzag látszódjon ki. Ne félj el nem fog szakadni, de mielőtt felteszed, egy picit húzd meg a madzagot, hogy ellenőrizd, hogy biztos nem szakad-e el!
2011. júl. 31. 18:23
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Akkor nem tetted fel eléggé :) Nyomd fel ameddig tudod... Ne félj, nem fog elszakadni, nekem se szakadt még el soha, ha mégis elszakadna, akkor is ki tudod szedni, nem fog bent maradni :) Amu olvasd el a használati útmutatóját, az sokat segít.
2011. júl. 31. 18:24
 7/11 anonim ***** válasza:
66%
Ha véletlenül mégis elszakadna a zsinór-bár erre nagyon kicsi az esély,- akkor guggolj le, és nyomj mintha kakilnál.
2011. júl. 31. 18:39
 8/11 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszönöm a válaszokat!

Ment a zöld pacsi:)

Elég rosszul csinálhattam mert úgy érzem mint akit elég rendesen megdugtak...szóval picit fáj:S

De elmúlik holnapra,ugye?

2011. júl. 31. 18:47
 9/11 anonim ***** válasza:
Elmúlik persze :) Az elején nekem is elég kellemetlen tudott lenni, de majd megszokod, nyugi...
2011. júl. 31. 20:36
 10/11 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat!:)
2011. júl. 31. 21:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!