Milyen méylre kell felnyomni a tampont?
Figyelt kérdés
Most használok először tampont, O.B. mini-t vettem. A felhelyezés megy, csak azt nem tudom, milyen mélyre kell felnyomni? Úgy, hogy a vége is totál eltűnjön a hüvelyben, csak a madzagocska lógjon ki? Nem mertem túl mélyre nyomni, a vége már nem lóg ki de érzem hogy ott van, amit a használati utasítás szerint nem kéne.2012. máj. 25. 19:34
1/7 anonim válasza:
Mi az, hogy nem mered? Mit nem mersz rajta? Nem tud eltűnni, nem tudod túl mélyre rakni.
Addig kell felnyomni, amíg tudod. És igen, csak a madzagnak kell kilógni.
És nem szabadna érezni, ha jó helyen van.
2/7 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom, most már nem is megy mélyebbre de még mindig érzem hogy ott van, és tök rossz benn ugrálni például, meg csak úgy tökre érzem h ott van.
2012. máj. 25. 19:49
3/7 anonim válasza:
Hát akkor egészen biztosan nincsen jó helyen. Próbáld meg feljebb tolni, mert kiszedni nem jó, ha még nem telt meg.
4/7 A kérdező kommentje:
Próbaként feltettem egyet, amit utána hamar(kb 20 perc múlva) ki is szedtem, de nem fájt, óvatosan szedtem ki.
2012. máj. 25. 19:51
5/7 anonim válasza:
Nem csak a tamponnak kell a hüvelyedben lenni amikor feldugod, hanem az első ujjpercednek is.
6/7 anonim válasza:
Hány éves vagy? Most hagyd a tampont, és amikor nem menstruálsz, nyúlj fel a puncidba, és tapasztald ki, hogy milyen a hüvelyed. Aztán a következő menstruációnál próbálhatod a tampont. Előző vagyok.
7/7 anonim válasza:
Első ujjperc? ez komoly? Én addig tolom, amit megy az ujjam, vagyis amíg taljasen eltűnik az ujjam. Különben érezném. Ha úgy érzed, hogy nem megy tovább, akkor próbálj irányt véltani. Néha elakad egy kicsit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!