Tampon vagy betét?
Figyelt kérdés
Ti melyiket használjátok, melyik kényelmesebb nektek? Miért?2012. jún. 22. 19:38
1/20 anonim válasza:
Tampon, nem folyik ki a vér, ha cserélek, nem kenek össze mindent, nem annyira büdös, és kényelmesebb. Jahm és nem lesz fenékig véres a bugyim :D Nem kell figyelnem, hogy elcsúszik e.
2/20 anonim válasza:
Tampon. Mert nem látszik, mert nem érzem, mert nekem a betét sokkal gusztustalanabb és annak szaga is van. Pláne ilyen melegben
3/20 anonim válasza:
Nekem a második és a harmadik napon a kombójuk. Csak így tudom biztosítani, hogy ne ázzak át
4/20 anonim válasza:
Tampon! Az első kettőnek nagyon igaza van, h sokkal higiénikusabb, és kevésbé zavaró, persze csak a megfelelő használat mellett. De az 1. éjszaka van, h én is beteszek a biztonságért 1 betétet is, nehogy 'baleset' érjen :)
5/20 anonim válasza:
Egyértelműen a tampon. Így nyáron meg főleg. Kényelmesebb, nem látszik át a ruhán, nem kell félni, hogy átázik.
6/20 anonim válasza:
Most komolyan mi a különbség?
20/F
Belevetettem magam a női ügyekbe :DDD
Szerintem is a tampon a jó
7/20 A kérdező kommentje:
Több éven át betétet használtam, aztán mostanában nagyon zavart a meleg és nagyon zavart, hogy "bundába vagyok bélelve" a mensi miatt. Régebben kipróbáltam a tampont, akkor még kényelmetlen volt, aztán mostmár inkább amellett döntök, már nem kényelmetlen. Sok előnyét is megtapasztaltam. Köszönöm a válaszokat.
2012. jún. 22. 20:08
8/20 anonim válasza:
Én most váltottam vissza a tamponról betétre. Egyetlen ok miatt: olyan érzésem volt, mintha ki akarna csúszni belőlem. Nem értem miért, évekig azt használtam, soha nem volt ilyen. Gyenge a menzim is, szóval a normál mindig elég volt. A többieknek igaza van a tampon sokkal jobb, kár hogy nem bírom már vmiért :S
9/20 anonim válasza:
Ha elmegyek itthonról, akkor mindig tampont használok, kényelmesebb is, nem is macera, kis helyen is elfér (mármint táskában :D), meg valahogy kényelmesebb, hogy nem érzem ahogy folyik ki belőlem, ha érted mire gondolok. Azonban az 1. 2. napon annyira erős szokott lenni, hogy a biztonság kedvéért teszek betétet is, pláne a munkám miatt, ahol sajnos nem mindig adatik meg, hogy mosdóba menjek, vagy nem akkor, amikor kéne. Éjszaka mindig betétet használok, nem tudok tamponban aludni, max ha nem itthon alszom.
10/20 anonim válasza:
6-nak: különbség: betét, mint a pelenka, a tampont ha jól helyezed fel nem érzed
betét, összevissza csúszkálhat, átlátszik a bugyin keresztül, sokszor a seggrészét összevérezi
betét gusztustalan, látod minden pisilésnél a vért, ráadásul büdös is, a tamponnál legalább csak akkor látod és érzed, ha cseréled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!