Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Tampon vagy betét?

Tampon vagy betét?

Figyelt kérdés
Ti melyiket használjátok, melyik kényelmesebb nektek? Miért?

2012. jún. 22. 19:38
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%
Tampon, nem folyik ki a vér, ha cserélek, nem kenek össze mindent, nem annyira büdös, és kényelmesebb. Jahm és nem lesz fenékig véres a bugyim :D Nem kell figyelnem, hogy elcsúszik e.
2012. jún. 22. 19:43
 2/20 anonim ***** válasza:
Tampon. Mert nem látszik, mert nem érzem, mert nekem a betét sokkal gusztustalanabb és annak szaga is van. Pláne ilyen melegben
2012. jún. 22. 19:44
 3/20 anonim ***** válasza:
Nekem a második és a harmadik napon a kombójuk. Csak így tudom biztosítani, hogy ne ázzak át
2012. jún. 22. 19:47
 4/20 anonim ***** válasza:
Tampon! Az első kettőnek nagyon igaza van, h sokkal higiénikusabb, és kevésbé zavaró, persze csak a megfelelő használat mellett. De az 1. éjszaka van, h én is beteszek a biztonságért 1 betétet is, nehogy 'baleset' érjen :)
2012. jún. 22. 19:54
 5/20 anonim válasza:
Egyértelműen a tampon. Így nyáron meg főleg. Kényelmesebb, nem látszik át a ruhán, nem kell félni, hogy átázik.
2012. jún. 22. 19:55
 6/20 anonim ***** válasza:

Most komolyan mi a különbség?

20/F

Belevetettem magam a női ügyekbe :DDD

Szerintem is a tampon a jó

2012. jún. 22. 20:05
 7/20 A kérdező kommentje:
Több éven át betétet használtam, aztán mostanában nagyon zavart a meleg és nagyon zavart, hogy "bundába vagyok bélelve" a mensi miatt. Régebben kipróbáltam a tampont, akkor még kényelmetlen volt, aztán mostmár inkább amellett döntök, már nem kényelmetlen. Sok előnyét is megtapasztaltam. Köszönöm a válaszokat.
2012. jún. 22. 20:08
 8/20 anonim ***** válasza:
Én most váltottam vissza a tamponról betétre. Egyetlen ok miatt: olyan érzésem volt, mintha ki akarna csúszni belőlem. Nem értem miért, évekig azt használtam, soha nem volt ilyen. Gyenge a menzim is, szóval a normál mindig elég volt. A többieknek igaza van a tampon sokkal jobb, kár hogy nem bírom már vmiért :S
2012. jún. 22. 20:26
 9/20 anonim ***** válasza:
Ha elmegyek itthonról, akkor mindig tampont használok, kényelmesebb is, nem is macera, kis helyen is elfér (mármint táskában :D), meg valahogy kényelmesebb, hogy nem érzem ahogy folyik ki belőlem, ha érted mire gondolok. Azonban az 1. 2. napon annyira erős szokott lenni, hogy a biztonság kedvéért teszek betétet is, pláne a munkám miatt, ahol sajnos nem mindig adatik meg, hogy mosdóba menjek, vagy nem akkor, amikor kéne. Éjszaka mindig betétet használok, nem tudok tamponban aludni, max ha nem itthon alszom.
2012. jún. 22. 20:52
 10/20 anonim ***** válasza:

6-nak: különbség: betét, mint a pelenka, a tampont ha jól helyezed fel nem érzed

betét, összevissza csúszkálhat, átlátszik a bugyin keresztül, sokszor a seggrészét összevérezi

betét gusztustalan, látod minden pisilésnél a vért, ráadásul büdös is, a tamponnál legalább csak akkor látod és érzed, ha cseréled.

2012. jún. 22. 20:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!