Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Pizsamapartira tampon vagy betét?

Pizsamapartira tampon vagy betét?

Figyelt kérdés
Ma este pizsamaparti, de tegnap megjött (NEM az első), és nem szeretném egy ennyiért lemondani. És ugyebár nem csak aludni fogunk, hanem ugrálunk, s szaladgálunk, s minden. S félek, hogy a betét elmozdulna, de tamponnal nem szeretnék aludni. És arra gondoltam, hogy mielőtt elaludnánk, akkor beteszek egy betétet, s az előtt pedig tampont cserélgetnék 2-3 óránként. (Már használtam tampont.) 13/l

2012. jún. 10. 08:54
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
45%

" arra gondoltam, hogy mielőtt elaludnánk, akkor beteszek egy betétet, s az előtt pedig tampont cserélgetnék 2-3 óránként "

okés,mi engedélyezzük :)

2012. jún. 10. 08:57
 2/19 anonim ***** válasza:
83%
Ha simán egy éjszakait teszel be, azzal nem lesz baj. Az bírni fogja az ugrálást meg az alvást is és nem kell a cserélgetéssel szöszölni. A pizsamapartik nem arról híresek, h mindenki veszényszóra elmegy wc-re, majd lefekszik aludni. Viháncoltok, majd elálmosodtok, majd valaki megint elkezdi a viháncolást, a többi meg folytatja.
2012. jún. 10. 08:58
 3/19 anonim ***** válasza:
Vezényszóra, nem "veszényszóra".
2012. jún. 10. 08:59
 4/19 anonim ***** válasza:
3%
Használtál már tampont életedben? Ha még nem, akkor ne is próbáld most ki. Amikor nem menstruálsz, nyúlj fel a puncidba, és tapasztald ki, hogyan, merre kell a tampont dugni, és a következő menstruációnál próbálkozhatsz a tamponnal.
2012. jún. 10. 09:00
 5/19 anonim ***** válasza:
17%
Nehogy tamponba aludj mert az akár rákot is okozhat ha többször megis ismétled. Szerintem a tampon elég lesz estére amig fenn vagytok csak nehogy elfelejtsd kicserélni betétre csak ebbe az a húzós ha elmozdul és minden olyan lesz szóval külön ágyba aludj szerintem.
2012. jún. 10. 09:01
 6/19 anonim ***** válasza:
48%
Előző vagyok. Most láttam, hogy már használtál tampont. Akkor nyugodtan próbáld ki, de alváshoz inkább betétet tegyél be, hogy ne kelljen éjjel felkelni.
2012. jún. 10. 09:02
 7/19 anonim ***** válasza:
3%
A 09:02-es és a 09:00-ás választ írtam.
2012. jún. 10. 09:03
 8/19 anonim ***** válasza:
83%
Én mindig tamponnal alszom, és még sosem kaptam rákot, vagy fertőzést vagy akármit. És át sem áztam soha.
2012. jún. 10. 09:25
 9/19 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. :) Szerintem is kibírná az éjszakai, csak engem zavar a sima betét is ugrálás közben. Ezért gondoltam, hogy mikor eldöntjük, hogy na most alszunk, akkor rakom be csak a betétet, s az előtt pedig tampon.
2012. jún. 10. 11:00
 10/19 anonim ***** válasza:
10%

"És ugyebár nem csak aludni fogunk, hanem ugrálunk, s szaladgálunk, s minden."

Gratulálok...

2012. jún. 10. 11:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!