Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Pizsamapartira tampon vagy betét?

Pizsamapartira tampon vagy betét?

Figyelt kérdés
Ma este pizsamaparti, de tegnap megjött (NEM az első), és nem szeretném egy ennyiért lemondani. És ugyebár nem csak aludni fogunk, hanem ugrálunk, s szaladgálunk, s minden. S félek, hogy a betét elmozdulna, de tamponnal nem szeretnék aludni. És arra gondoltam, hogy mielőtt elaludnánk, akkor beteszek egy betétet, s az előtt pedig tampont cserélgetnék 2-3 óránként. (Már használtam tampont.) 13/l

2012. jún. 10. 08:54
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
0%

Gondolom kis méretű tampont használsz ezért nem mered éjszakára. Én a helyedben hagynám a tampont alváshoz és tennék mellé egy betétet. Így nem kellene idegeskedned a melléfolyás miatt. Ettől az egy alkalomtól a világon semmi bajod nem lesz, még ha tartasz is az éjszakai tamponhasználattól.

Van a szárnyas OB tampon, nekem az biztonságos szokott lenni.

2012. jún. 10. 14:34
 12/19 anonim ***** válasza:
18%
Azért 13 évesen pizsamában szaladgálni, ugrálni meg minden...hát nem tudom. A 10. választ gondolom azok húzták le, akik szerint elfogadott dolog 13 évesen, sőt talán még 20 évesen is, hogy jaj, de aranyosak a gyerekek, hadd játsszanak. Szerintem 6-8 éves teljesen belefér.
2012. jún. 10. 16:36
 13/19 anonim ***** válasza:

miért kell lenézni meg flegmán odavágni hoyg gratulálok mert ugráltok szaladgáltok, igen?? és az a 13 éves aki bulikba jár és szexuális kapcsolatot létesít és mellette alkoholizál vagy cigizik az jobb??? mert sajnos igenis vannak ilyenek,

13 évesen az ember még gyerek legalábbis annak kéne lennie!

kérdező: szerintem úgy jó lesz ahogy írtad ! én is szoktam néha így csinálni amikor tuti biztosra akarok menni hoyg ne ázzak át,

2012. jún. 10. 18:00
 14/19 anonim ***** válasza:
Értem mit akarsz mondani, de... Azért mindkét eset kissé szélsőséges nem? A pizsamában futkosunk, ugrálunk otthon a barátnőkkel, meg a buliban drogozunk is (13 évesen mindkét esetben)... Gondolom erre akart rámutatni, csak nem volt szerencsés a stílus. Persze, ha rosszat szól valaki vagy félreérthető hsz-t ír olyan helyen, ahol sok nő válaszol, ott kegyetlenül lehúzzák már bosszúból is meg mert mások is lehúzták, függetlenül attól, hogy igaza van-e... :)
2012. jún. 10. 18:33
 15/19 anonim ***** válasza:
Hogy sikerült a buli? :))
2012. jún. 11. 15:56
 16/19 A kérdező kommentje:
Jól sikerült, semmi probléma nem volt. Úgy csináltam, ahogy leírtam, és nem áztam át, és nem is aggódtam annyira, hogy túl sokáig hagyom a tampont. Nem tudom, hogy ti hogy is meritek a 13 éveseket, de még mi is ugrálunk az ágyon/matracon, ha az jó puha, futunk a barátnőnk elől, ha meg akar csiklintani, fetrengünk a röhögéstől, és nem együltünkben szórakozunk. És pizsamaparti azért pizsamaparti, hogy pizsamában legyünk.
2012. jún. 12. 19:47
 17/19 anonim ***** válasza:
Jó lenne, ha több 13 évesnek még a játék lenne fontos a bulik, az ivás és a szex helyett! Sokan példát vehetnének Rólad és a barátnődről Kedves Kérdező!
2012. jún. 13. 05:59
 18/19 A kérdező kommentje:
Nem magyarországi vagyok, talán ez is közrejátszhat. Köszönöm szépen.
2012. jún. 13. 19:02
 19/19 anonim ***** válasza:
egy rendes pizsiparty az rendes barátokkal van tele akik előtt nem kell szégyelni hogy megjött.nyugodTAN KÉRHETSZ MÁSTOL A pizsipartyn is tanácsot.nálunk és volt már és az egyik lb-mnek megjött.szegény csak nekem mert szólni de természetesen irtó nagy volt a "kínálat" mert mindenki felszerelkezett betétekkel,tamponokkal meg minden.és akkor alszotok el amikor akartok.nincs ott a katona hogy 7-kor "alvás 5-kor "kelés".mi hajnal 4-re álmosodtunk el és délután 3-kor nagynehezen felkeltünk:)
2013. júl. 23. 14:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!