Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ez most akkor micsoda?

Ez most akkor micsoda?

Figyelt kérdés

sziasztok!

ma észrevettem, hogy az alsóneműmben van egy nagyobbacska barnás folt. most akkor ez micsoda? ez menzesz,vagy az előjele? halottam olyanról, hogy először barnás, utána válik pirossá, és öregebb korunkban sötétvörössé.

nagyon idegesít, hogy ez mi. raktam be betétet, de meg is szoktam. esetleg adnátok tanácsot a tamponnal kapcsolatban is?

előre köszi

12/l

2012. jún. 15. 17:37
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
A puncid nem csíp?
2012. jún. 15. 17:38
 2/11 A kérdező kommentje:
elsőnek: nem. a hasam sem fájt.
2012. jún. 15. 17:39
 3/11 anonim ***** válasza:
Első vagyok. Akkor hamarosan menstruálni fogsz. Sőt, lehet, hogy ez már az!
2012. jún. 15. 17:39
 4/11 A kérdező kommentje:

nem tudom, hogy ez az , vagy nem ://

anyum már körbeugrált h "jaj de jóóóó nagylány lettél" meg folyamatosan erről beszél..

tudatni kéne vele h ez nem tuti, hogy menzesz.

2012. jún. 15. 17:43
 5/11 anonim ***** válasza:
Végül is, ha nem csíp a puncid, akkor ez már menstruációnak is tekinthető. Megint az első voltam. :) Vigyázz magadra! :) Minden elképzelhető jót kívánok Neked! :)
2012. jún. 15. 17:45
 6/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! :-)
2012. jún. 15. 17:49
 7/11 anonim ***** válasza:
az első alkalmakkal nekem se féjt, csak előtte sokat ettem, de már görcsölget, de nem annyirs
2012. jún. 15. 19:43
 8/11 anonim ***** válasza:

Először nekem is barnás volt. Nem tudtam, hogy mi az. Néhány napig tartott. Utána úgy 1-2 hónap múlva reggel láttam, hogy megint barnás. Mikor később elmentem, már olyan pirosas volt. Anyumnak szóltam, mert én nem voltam benne biztos, hogy az a menstruáció...de az volt.

12/l

2012. jún. 16. 09:19
 9/11 A kérdező kommentje:

értem.

tegnap este még volt barna, de reggelre nem volt semmi se. most sincs folyás.

2012. jún. 17. 12:11
 10/11 anonim válasza:
nekem is ilyen volt az első. de nekem iszonyatosan hányingerem volt aznap.
2012. jún. 19. 15:33
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!