Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Nincs terhesség de pozitiv a...

Lizi6 kérdése:

Nincs terhesség de pozitiv a teszt tobbi lent?

Figyelt kérdés
Sziasztok, februar 23an kellet volna megjonnie de nem jott meg, csináltam tesztet hétfőn és erős pozitív volt.Voltam ma ultrahangon Doktornő nem látott terhességet , azt mondta nem is volt terhesség és nem is áll fent terhessé,kozoltem vele hogy pozitiv tesztem volt hetfon és hogy barnas majd rozsaszin folyasom volt napokig most 4 napja eros menstruacios es szovet darabos verzesem van, tegnap volt vervetel de eredmeny csak delutan lesz, az orvos annyit mondott nem tudja miert volt pozitiv majd eljottem.Lehetett vetelesem? Gorcsom nem volt es a hasam sem faj. Ha mehen kivuli terhessegem lenne, akkor gondolom azt eszrevette volna ultrahangon vagy az inkább a vervetel eredmenyen latszik?

ma 11:18
 1/3 anonim ***** válasza:

HA van terhesség, az a vérképböl látszik, mert direkt arra is tesztelik.

Egyébként ritka esetben lehet ciszta miatt is pozitív a teszt, esetleg erre is kérdezz rá.

A másik meg, hogy esetleg keress fel másik nögyógyászt is.

ma 11:30
 2/3 anonim ***** válasza:
Nekem volt egyszer mola terhességem. Akkor a vetélést követően még hosszú ideig magas hcg szint volt kimutatható (egy éven keresztül havonta vizsgálták a vérben).
ma 11:55
 3/3 Ypszilon1980 ***** válasza:
A vérvétel mit mutat az az első, sok mindentől lehet pozitív az otthoni teszt. Lehet, hogy hibás volt.
ma 16:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!