Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Lombikosok! Volt valakinek...

Lombikosok! Volt valakinek ilyen? Beültetés (2 napos embrió) után 14 nappal halvány pozitív lett a tesztem, azóta még 2 ugyanilyen. Vérzés nincs, kicsi hányinger igen. Lehet, hogy csak a progeszteron miatt nem jön meg? Vagy lehet terhesség?

Figyelt kérdés

2017. nov. 24. 10:22
 1/9 anonim ***** válasza:
Nem értek hozzá de gondolom ha beültetésed volt mert babát szeretnétek és pozitív lett a teszt akkor terhes vagy nem??
2017. nov. 24. 13:04
 2/9 A kérdező kommentje:
Bárcsak ilyen egyszerű lenne! A 3 tesztet 3 egymásutáni napon csináltam és nem erősödött, ugyanolyan halvány. Ezért a kérdés. Van már egy kisfiam, aki nem lombikos, ott erősödött a csík, bár ott is viszonylag későn lett pozitív... és ez az első lombikunk.
2017. nov. 24. 14:00
 3/9 anonim ***** válasza:
Úgy tudom hogy a halvány csík is csík. :) Nincs ráírva a teszt dobozára?
2017. nov. 24. 14:35
 4/9 anonim válasza:
az ovitrel már ki kellett ürüljön sztem ez baba lesz
2017. nov. 24. 22:07
 5/9 anonim válasza:
2017. nov. 24. 22:08
 6/9 anonim válasza:
Szerintem terhes vagy! Nekem is két napos embrióval sikerült egyszer. Az a csík majd elkezd erősödni, ne aggódj! :)
2017. nov. 25. 07:21
 7/9 A kérdező kommentje:

Úgy legyen! Tegnap beszéltem a klinikával és azt mondták, szerintük nem sok esély van így, hogy még mindig nem erős plusz. Vérzés elvileg kell, hogy jöjjön ha nincs baba, progeszteron ide vagy oda.

Majd hétfőn tesztelek újra.

2017. nov. 25. 10:45
 8/9 A kérdező kommentje:
Ha valaki olvassa, nem sikerült ez a lombik. 1 hét késéssel megjött. 🙁
2017. nov. 27. 17:16
 9/9 anonim ***** válasza:
Sajnálom!
2017. nov. 28. 08:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!