Pajzsmirigy alúlműködéstől lehet pozitív a terhességi teszt, miközben nincs baba?
Figyelt kérdés
2016. nov. 28. 06:44
1/9 anonim válasza:
Nem lehet.
A hcg-t csak terhesség során termeli a szervezet. Nagyon ritkán tumor is termelhet hcg-t, de ez tényleg világszerte is csak párszor fordul elő.
2/9 A kérdező kommentje:
Google azt írta lehet.
2016. nov. 28. 07:23
4/9 A kérdező kommentje:
Nem vagyok nagy szàmítógep zseni , de ha ràkeresel , kiírja. Meg azt hogy a koleszterint is emeli , meg a hcg t. Én sem tudom , csak érdeklődöm , ki mit hallott , tapsztalt.
2016. nov. 28. 07:45
5/9 anonim válasza:
Ilyen nincs, hcg-t nem befolyásolja, viszont mivel endokrin betegség lehet más pl PCOS-ed aminél ciszta stb okozhat ilyet! Csak maga az alulműködés nem okoz ilyet, de a társbetegségek igen, de ritka ugyanis nehezíti a teherbeesést, vetélést okoz bizonyos érték felett így a hormont biztos nem befolyásolja. Nekem is van pm alulműködésem, de ha nincs baba akkor nem lehet pozitív a teszt, az vagy hibás vagy más áll a háttérben.
6/9 A kérdező kommentje:
Mióma van még sok.attól?
2016. nov. 28. 19:31
7/9 anonim válasza:
A legvalószínűbb magyarázat az álpozitív eredmény. Próbálj egy új tesztet.
8/9 anonim válasza:
Mint szintén pm.alulműködéses rendszeres gyógyszeres kezelés mellett lehet baba. Ez nem befolyásolja.
Negatív esetén negatívat pozitív esetén pozitívat mutatott a teszt. Nekem még sosem volt olyan, hogy pozitívat mutatott volna, ha nem voltam terhes.
1. babát várjuk. Hosszú lenne elmondani miért. Reméljük, hogy most már minden rendben fog zajlani.
9/9 A kérdező kommentje:
Nincs kezelve a pajzsmirigy
2016. dec. 17. 06:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!