Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Nőgyógyászati vizsgálatokat...

Nőgyógyászati vizsgálatokat (pozitív lett a t. tesztem) elvégzik azokon, akiknek nincs védettségi igazolványa, vagy tesztelni kell előtte?

Figyelt kérdés
Pontosan azt nem tudom, milyen vizsgálatokhoz szükséges az igazolvány vagy a teszt. Állami és magán kórházakban is? Mert néztem egy magánklinikát, de ott semmi ilyesmit nem írnak, hogy kellene. Aki most babát vár, minden egyes alkalommal elkell végeztetnie a teszteket, hogy egyáltalán megvizsgálják? A szülésnél is kell? Nekem az előző császár volt, ezért lehet ez is az lesz, ha az orvos szerint szükséges. Szóval eléggé tartok ettől az egésztől, mert mi van, ha pozitívat mutat, de nincsenek is tüneteim, akkor meg sem vizsgálnak?

2021. máj. 17. 10:40
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Vizsgálatoknál nem kell. Sebészeti beavatkozások és kórházba való befektetés előtt kell védettségi igazolvány/negatív PCR teszt.
2021. máj. 17. 10:52
 2/8 A kérdező kommentje:

Tehát nem szükséges az igazolvány, elég a teszt is?

Csak, mert beoltatni nem fogom magam, főleg nem pár hetes terhesen.

2021. máj. 17. 10:54
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk magánrendelésen nem volt semmi, még lázmérés sem, az orvos fogadott ugyanúgy. Mikor be kellett már járnom ctg-re, akkor volt a kórházban kérdőív, lázmérés. Szüléskor pedig egy covid gyorstesztet töröltek két fájás közt az orromból, de pl. a férjemet nem tesztelték, bejöhetett. Nekem nem is kellett a maszknak fenn lennie, análkül szültem. Kórház válogatja, hogy hol mi a protokoll, rokonomnak pl. programcsászár előtt be kellett mennie pcr-ra. Mondjuk mire szülsz, addig még sok víz lefolyik a Dunán, de jelenleg ez a helyzet.
2021. máj. 17. 10:55
 4/8 A kérdező kommentje:
Ez az, hogy nagyon félek, hogy milyen döntéseket fognak hozni később :(
2021. máj. 17. 11:04
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Vizsgálathoz nem kell sem teszt, sem védettségi.
2021. máj. 17. 11:34
 6/8 anonim ***** válasza:
0%
20 ezer Ft azoknak a PCR teszt akik nem oktatják be magukat.
2021. máj. 17. 11:35
 7/8 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

Azt tudom mennyi egy teszt ára :/ de akkor sem fogom magam beoltatni, első trimeszterben nem is lehet

2021. máj. 17. 12:43
 8/8 anonim ***** válasza:

Honnan szedtek amúgy ilyen baromságokat?

Sima vizsgálathoz nem kell sem teszt, sem oltási igazolvány.

Elektív műtétekhez kell...

2021. máj. 17. 17:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!