Ez már menstruáció?
Figyelt kérdés
tegnap észrevettem, hogy egy kicsi barna folt van a bugyimban. Szerintem ez már a menstruáció, vagy nem ? Már szőrős vagyok mindenhol, fehérfolyásom is van már több mint egy éve, és tegnapelőtt nagyon fájt a hahasam. Normális válaszokat!
12/ L
2012. jún. 13. 08:52
11/18 anonim válasza:
Ha nincs kellemetlen illata a folyásnak és nem csíp vagy viszket a puncid, akkor semmi baj!
12/18 A kérdező kommentje:
Nem vlt kellemetlen illata és nem viszketett meg semmi :)
2012. jún. 19. 07:34
14/18 anonim válasza:
Menj el a körzeti védőnőhöz is, a gyerekorvos mellett ott kell lennie. Kérj tőle időpontot.
Sajnos, úgy tűnik, személyi higiénia témakörben van mit tanulnod (és anyukádnak is). Arról nem is beszélve, hogy a menstruációnak nincs darabos folyásos meg semmilyen folyásos előjele!!! Erre való az iskolavédőnő meg a körzeti, hogy az ilyen kérdésekben felvilágosítsák a diáklányokat. Nyugodtan beszélj vele és ne szégyelld, hogy ez a szitu veled, anyukád tehet róla.
15/18 anonim válasza:
Szia! :) Kiemelted a kérdést. Hogy vagy? :) Mi van Veled? :)
17/18 A kérdező kommentje:
Igen megjott:))
2014. jún. 17. 21:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!