Ez már menstruáció?
Figyelt kérdés
tegnap észrevettem, hogy egy kicsi barna folt van a bugyimban. Szerintem ez már a menstruáció, vagy nem ? Már szőrős vagyok mindenhol, fehérfolyásom is van már több mint egy éve, és tegnapelőtt nagyon fájt a hahasam. Normális válaszokat!
12/ L
2012. jún. 13. 08:52
1/18 anonim válasza:
Igen ez már a menstruáció lehet.
3/18 A kérdező kommentje:
utolsó válaszoló: úgy értem hogy a hónaljamnál és a puncimnál is.
2012. jún. 13. 09:17
4/18 anonim válasza:
Igen ez már a menstruáció kezdete,mindenesetre rakj be a bugyidba legaláb tisztasági betétet.
5/18 A kérdező kommentje:
Köszi:)
2012. jún. 16. 08:52
6/18 A kérdező kommentje:
Ma darabos fehérolyásom volt, de nem fájt és nem viszketett. Szerintetek megmondjam anyunak? vagy egyáltalán mit mondjak? Mert még nem jött meg rendesen :(
2012. jún. 16. 09:55
7/18 anonim válasza:
Mondd meg anyukádnak, hogy nézze meg a folyásod, mert darabos.
8/18 A kérdező kommentje:
megmndtam neki hogy szerintem meg fog jönni mondta hogyha kicsit darabos az előjelnek számit :)
2012. jún. 16. 13:23
9/18 anonim válasza:
Szerintem ha a fehérfolyás darabos, az inkább valami fertőzés jele.
10/18 A kérdező kommentje:
ma is jött f.folyás de ma nem volt darabos
2012. jún. 17. 14:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!