Bulimias vagyok. Hashajtokat szedek napi 200kcal-an elek es minden 3. napon zabalok.3honapja nem jott meg. De valahogy nem tudok leallni. Ha most normalis eletmodot kezdek akkor megint normalisan fogok menstrualni? Rettegek, hogymeddo leszek.
Komolynak tűnik.Szerintem ezt már egyedül nem fogod tudni megoldani az itt kapott jó tanácsok segítségével sem.
Szerintem anyukád az első ijedtség után biztosan melléd áll majd,és segít legyőzni a betegségedet.Bízz benne!
Igen HA meggyogyulsz rendbe jön
de muszáj a doki hány éves vagy??van orvosi titoktartás!
Így van, ehhez már igen valószínű segítség kell. Elhiszem, hogy nehéz lehet ez neked, de tényleg a te érdeked, ahhoz, hogy megszabadulj a démonaidtól belül kell rendbe tenni a dolgokat, nem csak egy kicsit átrendezni a körítést.
Elméletben könnyen megy a normális életmód elkezdése, de a gyakorlatban nagyon könnyű visszaesni, ezért kell valami, ami korlátokat ad neked ahhoz, hogy újra felállj.
"Bulimias vagyok."
Agyatlan nő vagyok.
Nem kineziológushoz kell menni, hanem pszichiáter kell haladéktalanul felkeresni, aki jártas a bulimiában!!!! Ki kell mondanom, sajnos BETEG VAGY, ez betegség! Rendbe lehet viszont hozni, de csakis szaksegítséggel! Ha nem kérsz segítséget jó esetben csak komolyan károsodik a szervezetet, ami alatt a meddőség még elhanyagolható velejáró, komoly esetben viszont belehalhatsz!
Ő az egyik legjobb szakember Budapesten. Haladéktalanul keresd fel! (vagy esetleg mást, akit ő ajánl)
Anyád meg vaksi, ha ezt eddig nem vette észre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!