Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Bulimias vagyok. Hashajtokat...

Bulimias vagyok. Hashajtokat szedek napi 200kcal-an elek es minden 3. napon zabalok.3honapja nem jott meg. De valahogy nem tudok leallni. Ha most normalis eletmodot kezdek akkor megint normalisan fogok menstrualni? Rettegek, hogymeddo leszek.

Figyelt kérdés
Segitsetek kerlek! orvoshoz nem szivesen fordulok mert anyukam nem tud semmirol . es nem mondom el nrki!

2012. jún. 11. 22:30
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Hehe, te meg aztán az a tipikus okoskodó lehetsz:)

valóban nem tudom, nem voltam bulimiás. Az én lelki betegségemből, mély depresszió, öngyilkos gondolatok vegyítve egy "kis" pánik betegséggel, anorexiával (!) kineziológus segítségével jutottam ki. Ráadásul már az első (!) alkalom után sokkal jobban voltam. És egy deka gyógyszert nem szedtem be, a lelkemet gyógyította. Szóval tapasztalatból beszélek. Kirobbanóan vagyok, ennek már sok-sok éve.

2012. jún. 12. 14:02
 12/15 anonim ***** válasza:

Kedves előző, nem okoskodó vagyok, hanem ez a szakmám. Nagy különbség úgy gondolom. Nem leértékelni akarom a kineziológiát, de ehhez kevés. A Te problémádat sem akarom leértékelni, de "mély" (tehát súlyos) depresszióból orvos által megállapított anorexiából nem jössz ki pusztán kineziológiás kezeléssel. Sokan próbálják, ha elég lenne én lennék a legboldogabb a világon!

Nem csak gyógyszeres kezelés létezik. A bulimiának az elsődleges kezelése a hosszú ideig tartó pszichoterápia. Nagyon sokszor azonban ehhez szükség van intézményi keretekre is. Arról még nem beszéltem, hogy az sem másodlagos, hogy a bulimia milyen egyéb "pszichés problémához" kapcsolódik. (itt értek személyiségzavart pl.) Ennek a rendbetétele is kemény meló, nem megy varázsütésre. Ne haragudj..!

Ezért javasolnám a kérdezőnek elsőre, hogy szakemberhez forduljon, emellett is meg lehet alternatívát próbálni, ha attól jobban érzi magát.

2012. jún. 12. 15:06
 13/15 anonim ***** válasza:

"vannak amik komoly dolgok es nem eppen viccbol vannak kiirva."

Ez nem is vicc. Komolyan írtam.

2012. jún. 13. 22:43
 14/15 anonim ***** válasza:

Remélem már eljutottál orvoshoz tényleg nagyon fontos hogy valaki legyen melletted és támogasson az orvoson kívül értem

ne mond el ha akarod anyukádnak,bár el kéne szerintem...

de kérlek keress egy orvost nem agyatlan vagy te csak beteg meggyógyulsz, ne aggódj csak keress mihamarabb orvost!!Ha megvan a doki kereshetsz alternatív megoldást is MELLÉ de ne helyette ,ha már nem jön meg akkor régóta beteg lehetsz ugye?

és tök jó az első lépés megvan Felismerted hogy baj van

Hajrá gyógyulj meg!!!

2012. jún. 14. 13:57
 15/15 anonim ***** válasza:
Amíg nem mész orvoshoz, agyatlan maradsz. Az egyetlen esélyed.
2012. jún. 15. 12:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!