1/7 anonim válasza:
akármennyit. Attól függ, hogy mi az oka.
2/7 Yasmin válasza:
Nagyobb megrázkódtatások,a szervezet igénybevétele miatt kimaradhat teljesen, késhet amennyit akar: stressz- haláleset a családban,érettségi; hormonok, nagy súly hirtelen elvesztése...
Viszont a leggyakoribb ok így is a terhesség. Ha már 10 napja késik, a drogériákban kapható tesztek kimutatják.
3/7 A kérdező kommentje:
sajnos egyszer már teherbe estem, most csak gumival csináltuk, MINDIG! de az is baj hogy olyan rendszertelen a menzeszem , hogy sosem tudom megmondani mikor jön meg, volt párszor hogy késett, de most nem tudom mikor volt nekem utoljára meg, de elég régnek tűnik, nagyon is, és félek hogy nehogy megint terhes legyek, amúgy mennyi egy terhességi teszt?
2012. jún. 12. 11:53
4/7 anonim válasza:
Ez koról is függ. Az első pár alkalom között akár hónapok is eltelhetnek. Sok oka lehet, ahogy már írták is, stressz, túlhajtás, hormonprobléma, fertőzés... Ha már beállt rendszeresre és most mondjuk két hetet késik, érdemes megmutatnod orosnak, majd ő eldönti, mi okozza és alkalmazhatja a megfelelő kezelést.
5/7 anonim válasza:
4-es vagyok. Mindenképp írnod kellene, mikor jött meg, meddig tart, az orvosnak is ez lesz az első kérdése. Terhességi tesztek pár száz forinttól több ezerig terjednek, attól függően, milyen márkát, illetve milyen érzékenységűt vásárolsz. Ha nem szeretnél fizetni érte, a nőgyógyász ingyen megmondja, ha terhes lennél. Szerintem érdemes lenne ellátogatnod hozz, már csak azért is, hogy hátha tud segíteni a rendszertelen menstruációdon.
6/7 A kérdező kommentje:
21 éves vagyok és már több mint 5 éve hogy megjött nekem, érettségi előtt álok, de nem vagyok nagyon stresszes szerintem, nem is izgulok még :S nem akarok terhes lenni:(
2012. jún. 12. 12:00
7/7 anonim válasza:
szerintem terhes vagy. minél hamarabb csinálj egy tesztet, drogériákban 5-600 forintért is tudsz venni, patikában olyan 1000 forint körül mozog az ára.
ja és ha terhes vagy és nem tudod hogy mikor volt meg utoljára, akkor az orvos sem tudja megállapítani a pontos terhességi hetet, csak a méretekből tud majd sakkozni, de az úgysem lesz pontos.
majd írd meg, hogy mi lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!