Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Mennyit késhet a menszesz...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyit késhet a menszesz maximum terhesség nélkül?

Figyelt kérdés
14 napról hallottam, de nem vagyok benne biztos

2012. máj. 28. 20:34
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
1x 1x bármennyit. Még az is lehet normális, ha kimarad.
2012. máj. 28. 20:43
 2/14 anonim ***** válasza:

Nekem volt olyan, hogy 16 évesen 45 napokra jött meg, holott tudtommal a 36 a max. Mivel nem volt pasim és nem is szexeltem, egyértelmű volt, hogy nem vagyok terhes, így nem is izgattam magam miatta, csak mikor megjött utána számoltam, hogy mégis hány nap telt el, és meglepődtem. :D

Bár gondolom akkor még fiatal voltam, nem túl rendszeres menzesszel.

21L

2012. máj. 28. 20:45
 3/14 anonim ***** válasza:

Bármennyit. Nekem volt, hogy két hónap maradt ki.

24/N

2012. máj. 28. 21:05
 4/14 anonim válasza:
Nekem 17 évesen kb fél évente jön meg. Persze én sem izgulok, mert nincs barátom :) Elvileg hormonzavarom van, arra szedek homeopátiás bogyókat már több, mint egy éve. Szóval szerintem ez egyéntől függ :)
2012. máj. 28. 21:09
 5/14 anonim ***** válasza:
15%

"Nekem 17 évesen kb fél évente jön meg." elég baj az, illene nőgyógyászhoz és endokrinológushoz menned

"Persze én sem izgulok, mert nincs barátom :)" pedig izgulhatnál, mert valami gáz van az egészségeddel

"Elvileg hormonzavarom van" endokrinológus állapította meg? vagy te?

"arra szedek homeopátiás bogyókat már több, mint egy éve." homeopátiás bogyók hormonzavarra szart se érnek

2012. máj. 28. 21:43
 6/14 anonim válasza:
Voltam anno 15 évesen nőgyógyásznál, nem csinált semmit. Természetgyógyász állapította meg, és olyan bogyókat és krémeket írt fel, amiknek utánanéztem és nagyon jókat írtak róla, akik már kipróbálták. És a hormonzavar nem olyan nagy baj, hogy izgulnom kéne rajta :)
2012. máj. 28. 21:48
 7/14 anonim ***** válasza:
0%

"Voltam anno 15 évesen nőgyógyásznál" az 2 éve volt, ideje újra menni

"nem csinált semmit" nagyon helyesen, ugyanis 15 évesen ez még nem probléma, 17 évesen viszont az..

"Természetgyógyász állapította meg" Hogyan? elküldött hormonvizsgálatra?

" és olyan bogyókat és krémeket írt fel, amiknek utánanéztem és nagyon jókat írtak róla, akik már kipróbálták." ja én is jókat írnák, ha valami szart el akarnék adni (és teszem hozzá én is szedek homeos szereket, amiket orvos írt fel)

"És a hormonzavar nem olyan nagy baj, hogy izgulnom kéne rajta :)" de elég nagy baj, de majd, ha 10 év múlva nem sikerül teherbe esned, mert most hülye voltál kezeltetni magad, akkor ne ide gyere sírni, hogy előbb kellett volna gondolkozzál...

2012. máj. 28. 21:53
 8/14 anonim ***** válasza:
nem mellesleg, ha 17 évesen is fél évente van menzeszed, akkor te is beláthatnád kis ésszel, hogy a homeós bogyóid semmire nem jók, mert nem javítottak a helyzeteden
2012. máj. 28. 21:54
 9/14 anonim válasza:
Fórumokon néztem utána, ahol azok írtak róluk, akik kipróbálták. És én hiszek a bogyókban, mivel egy sokkal súlyosabb betegségből is kigyógyultam belőlük, mikor már a háziorvosom se tudott meggyógyítani. Ennyit erről.
2012. máj. 28. 22:24
 10/14 anonim ***** válasza:
0%

te nagyon buta kislány vagy...

gondolom, ha esetleg rákos leszel, akkor is homeós bogyóval akarsz majd gyógyulni...

nem mellesleg egy nem diagnosztizált betegségre szedsz gyógyszert

a homeós bogyók jók, de nem csodaszerek, 17 évesen fél évente egyszer menstruálsz az nagyon nagy baj, legyen eszed és menj el endokrinológushoz

2012. máj. 28. 22:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!