Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyit késhet a menszesz maximum terhesség nélkül?
Nekem volt olyan, hogy 16 évesen 45 napokra jött meg, holott tudtommal a 36 a max. Mivel nem volt pasim és nem is szexeltem, egyértelmű volt, hogy nem vagyok terhes, így nem is izgattam magam miatta, csak mikor megjött utána számoltam, hogy mégis hány nap telt el, és meglepődtem. :D
Bár gondolom akkor még fiatal voltam, nem túl rendszeres menzesszel.
21L
Bármennyit. Nekem volt, hogy két hónap maradt ki.
24/N
"Nekem 17 évesen kb fél évente jön meg." elég baj az, illene nőgyógyászhoz és endokrinológushoz menned
"Persze én sem izgulok, mert nincs barátom :)" pedig izgulhatnál, mert valami gáz van az egészségeddel
"Elvileg hormonzavarom van" endokrinológus állapította meg? vagy te?
"arra szedek homeopátiás bogyókat már több, mint egy éve." homeopátiás bogyók hormonzavarra szart se érnek
"Voltam anno 15 évesen nőgyógyásznál" az 2 éve volt, ideje újra menni
"nem csinált semmit" nagyon helyesen, ugyanis 15 évesen ez még nem probléma, 17 évesen viszont az..
"Természetgyógyász állapította meg" Hogyan? elküldött hormonvizsgálatra?
" és olyan bogyókat és krémeket írt fel, amiknek utánanéztem és nagyon jókat írtak róla, akik már kipróbálták." ja én is jókat írnák, ha valami szart el akarnék adni (és teszem hozzá én is szedek homeos szereket, amiket orvos írt fel)
"És a hormonzavar nem olyan nagy baj, hogy izgulnom kéne rajta :)" de elég nagy baj, de majd, ha 10 év múlva nem sikerül teherbe esned, mert most hülye voltál kezeltetni magad, akkor ne ide gyere sírni, hogy előbb kellett volna gondolkozzál...
te nagyon buta kislány vagy...
gondolom, ha esetleg rákos leszel, akkor is homeós bogyóval akarsz majd gyógyulni...
nem mellesleg egy nem diagnosztizált betegségre szedsz gyógyszert
a homeós bogyók jók, de nem csodaszerek, 17 évesen fél évente egyszer menstruálsz az nagyon nagy baj, legyen eszed és menj el endokrinológushoz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!