Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Menstruáció alatt szoktatok...

Menstruáció alatt szoktatok sportolni, táncolni?

Figyelt kérdés
Ilyenkor mit használtok, tampont vagy betétet? 17/L
2012. jún. 12. 15:53
 1/7 anonim ***** válasza:
Az első napon nem, akkor a görcsök elmúlására koncentrálok. Utána minden további nélkül, betéttel. Tampont csak akkor használok, ha ezeken a napokon utazni kell.
2012. jún. 12. 16:15
 2/7 anonim ***** válasza:

szia!

A tavalyi nyíregyházi michelin 10 km-es bringaversenyen is megvolt, és most is májusban, mikor voltam. Nem éreztem hátrányát. Vettem a mekiben egy hambit, megvolt utána a wc-kód, úgyhogy el tudtam menni, ha kellett.

Amúgy ilyenkor jó a mozgás, én kutyát is szoktam sétáltatni, meg mindent ugyan úgy csinálok. Sokszor szokta mondani anyukám, hogy ne menjek, de ha lefekszek akkor is fáj, úgyhogy mindegy. És kell a mozgás, kiviszi a görcsöt. Én a fogamzásgátló miatt már nem szedek görcsoldót, egy méreg is elég.

2012. jún. 12. 18:25
 3/7 anonim ***** válasza:
Még azt leírom, hogy én csak betétet használok, always super plust. Nagyon erős a vérzésem, és hosszú, és nem szeretem a tampont.
2012. jún. 12. 18:27
 4/7 anonim ***** válasza:
Én is szoktam, ha nem görcsöl nagyon. És csak betéttel, tampont még nem használtam. 15/L
2012. jún. 12. 20:44
 5/7 anonim válasza:
Én nagyon erősen vérzek, ezért tampon+betét nálam a nyerő:SS Így az els pár napban 2-2,5 óránként kell cserélnem. Amúgy heti 5ször van tánc edzésem, és simán eljárok rá, mert a mozgás jót tesz. Pl. én amint belépek a tánc termbe elfelejtek mindent, csak a tánc számít, semmi más:))) De amúgy a végefelé meg betétet hazsnálok...
2012. jún. 15. 15:32
 6/7 anonim ***** válasza:
Én vívok, heti 5x, menzesz alatt is. Kb. egy éve volt az első menzeszem. Először betétet használtam, de három hónapja erősebb lett, és hosszabb ideig is tart azóta. Vicces módon amikor az O.B.(Országos Bajnokság) volt akkor használtam először Ob-t. Lehet, hogy idiótának tartanak egyesek, hogy 14 évesen tampont használok, de elég cikis, ha a hófehér vívóruha átázik. ja, és egyébként nem használok gyakran tampont, sőt. Visszatérve a kérdésre, attól függ az egész, hogy mennyire görcsölsz,és hogy mit sportolsz stb.
2012. jún. 17. 19:56
 7/7 anonim válasza:
Igen. A görcsökre kifejezetten jó a mozgás. Ha nagyon erős tampon ha nem annyira betét. 22/L
2012. jún. 18. 21:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!