Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » S. O. S Nem jön meg!?

S. O. S Nem jön meg!?

Figyelt kérdés
A párommal védekezünk, már kb 5 éve szedek fogamzásgátló tablettát, eddig nem is volt semmi baj. 1 hónapja abbahagytam azóta óvszerrel védekekezünk. Nem szakadt ki meg semmi. Viszont pénteken kellett volna, hogy megjöjjön. Nem szokott pontosan jönni, egy két napot csúszik, na de ez azért kicsit több. Viszont a hasam az ugyanúgy görcsöl, mint mikor megjön. Szerintetek?

2012. jún. 12. 18:05
 1/9 anonim válasza:
100%
Nem stresszeltel valamin?? Csinaltal tesztet?
2012. jún. 12. 18:07
 2/9 A kérdező kommentje:
De, mostanában nagyon feszült vagyok. Még nem csináltam, majd max. ha 2 hetet késik.. De azért már kezdek aggódni. Pedig lehetetlen szerintem...
2012. jún. 12. 18:11
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha mostanában hagytad abba a tabletta szedését, akkor egy kis zavar még fennállhat az első néhány ciklusban.
2012. jún. 12. 18:16
 4/9 anonim válasza:
100%

En a helyedben csinalnak tesztet mar ! ki kell mar mutatnia. Megtartanad a babat ha terhes lennel?

:)

2012. jún. 12. 18:18
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Ha most hagytad abba a tablettát, akkor nem ritka, hogy eleinte nem jön meg idöben, esetleg egy-két alkalommal is kimarad, utána meg egy hónapban kétszer is megjön. Ugyanis a szervezetednek eddig a tablettában lévöl hormonok mondták meg, hogy mikor legyen vérzés, és közben a saját hormonszabályzásodat teljesen kikapcsolta. Most újra meg kell tanulnia a szervezetnek a hormonokat összehangolni és szabályozni, kb úgy, mint a kamaszkorban, amikor eleinte összevissza jött meg a menzeszed.

A tabletta szedése alatt hozzászoktál, hogy óramü pontossággal van menzeszed, és elfelejtetted, hogy elötte nem igy volt.

Nagy valoszinüséggel csak a szabályzás nem állt még be, és az, hogy idegeskedsz, még rátesz kicsit.

De hogy megnyugodj, értelmes lenne egy terhességi tesztet csinálni.

2012. jún. 12. 18:18
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem voltál beteg mostanában? Nekem a múlt hónapban két hetet késett, mert korábban összeszedtem egy jó kis vírusfertőzést. Egyébként ha görcsöl a hasad, az már jelezheti, hogy hamarosan kezdődnek a piros betűs napok.
2012. jún. 12. 18:24
 7/9 A kérdező kommentje:
Szerintem megtartanám. De a családom eléggé kibukna az biztos. Na mind1. Akkor lehet, hogy tényleg a gyógyszer miatt van. Nem voltam beteg, nem vettem észre. Inkább tényleg az, hogy feszült vagyok sokszor aludni se tudok, mert folyton pörög az agyam, hogy mit kell ma megcsinálnom és mit holnap stb. stb.
2012. jún. 12. 19:10
 8/9 anonim válasza:
100%
Igen sajnos a stressz nagyon kihat . De azert egy tesztet csinalj! Addig ugy se nyugszol meg szerintem!
2012. jún. 12. 19:12
 9/9 A kérdező kommentje:
Úgy néz ki, hogy megfog jönni, úgyhogy nem kell teszt. De mindenkinek köszönöm a segítséget!!!
2012. jún. 13. 17:49

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!