Még nem menstruáló lányok! Hogyan képzelitek el a helyzetet?
Tudom, hogy nem lehet befolyásolni, de mindegy.Mikor szeretnétek hogy megjöjjön? Hol? Milyen betétet szeretnétek először használni? Te még kibővítheted, mindegy, csak jó részletes legyen.
Ha összegyűlik 5 válasz, én is leírom.
11/L
Mert rossz érzés. Én is vártam, de már utálom az egészet.Persze örülök neki kicsit, hogy már megjött
12/l
Nem fog elszakadni a tampon. Próbáld csak meg eltépni a madzagját, vagy szétszedni.
Az, hogy várod nem rossz, csak maga a menstruáció rossz. Nekem nem fáj a hasam, ezt megúsztam(lekopogom), de attól még rossz, hogh folyton izgulok nehogy átázzak, hogy túl korán jön meg, hogy túl későn jön meg, hogy túl sok betétet használok(bár ez a legkevesebb), előtte mindenkivel összeveszek kiállhatatlan vagyok, közben olyan "koszosan" érzem magam, minden alkalommal van 1-2 nap, amikor semmihez sincs kedvem, legszívesebben felhúzott térdekkel ülnék egy sarokban, nincs erőm, mosom minden nap a cuccaimat, de hideg víz ide vagy oda nem tudom normálisan megcsinálni, olyankor inkább csak fekete gatyát veszek fel, de nem akarom minden nap ugyanazt(de csak egy van), plusz ha átázik lehet, hogy meg se szárad reggelre, szóval ilyen kis kedves dolgokkal jár:/
15/L
Hát látszikhogy még nem tudod mivel jár a görcs..."jó lesz majd, hogy felmentsen tesiből"...és az életed későbbi időszakában jó lesz arra, hogy tönkretegye a napodat, hogy minden hónapban 1-2 nap ne tudj kikelni az ágyból...ne légy ennyire gyerekes...
Amúgy meg a szárnyak azért kellenek a betétre mert úgy kevesebb az esélye, hogy elcsúszik. Egyébként a libresse tényleg jó döntés, mert az pamutos, nem fő fel alul. Habár mostmár az Always is rájött erre, és ők is gyártanak már pamutost.
A fehérfolyás meg NORMÁLIS
Ne kívánj görcsöt. El is játszhatod:))
Szerintem meg a szárny nélküli nem jó, mert felgyűrődik, elcsúszkál, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!