Még nem menstruáló lányok! Hogyan képzelitek el a helyzetet?
Tudom, hogy nem lehet befolyásolni, de mindegy.Mikor szeretnétek hogy megjöjjön? Hol? Milyen betétet szeretnétek először használni? Te még kibővítheted, mindegy, csak jó részletes legyen.
Ha összegyűlik 5 válasz, én is leírom.
11/L
Egyébként informatika órán feleltek, sokan nem, páran igen és egy ducibb lány görcsölő hassal kimegy és már majdnem sír.Az előttem ülő fiú (Joci) elkezdi halkan: elfogyott az o.b tampon.Közben a lány még nem is mensizik.xD
Huh, egy nagyon kínos eset.Régebben, matekon ölt mellettem egy fiú, ő mellette egy lány.A fiú mondta,m hogy van betéted, mert kell a XY - nak.Mondom, nincs és nem is hordok magamnál.Erre elkezdi a fiú, hogy VAN betétje, a csaj meg azt mondja, hogy neki nem kell.Én meg égő pofával mondom, hogy azt mondtam, hogy NINCS.
Megvan a fehér folyásom, kb. mennyi idő, mire megjön?
nekem már 6 éves kórom óta van és még mindig nem...
11/L

Mi betegség, a fehérfolyás? :D
Különben meg nem lehet kiszámítani, hogy mennyi idő múlva jön meg. Szőrösödsz már alul, meg a hónaljadnál? Mondjuk én csak mesni után kezdtem a hónaljamnál szőrösödni.

A fehérfolyás nem betegség.
Használhatsz tampont szűzen is, de szerintem először mini-t próbáld meg, van akinek az sem megy fel elsőre, másodikra, többedikre sem. Ha nem megy nem kell erőltetni.
A fiúknak az osztályban nem kell elmondanod, tulajdonképpen semmi közük hozzá.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!