Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » A már menstruáló lányok miért...

A már menstruáló lányok miért ijesztgetik azokat, akik még nem menstruálnak azzal, hogy megfogja még bánni, hogy menstruál?

Figyelt kérdés
Tudomásul kéne venni, hogy a menstruáció egy egészséges nő életének természetes része.
2009. okt. 4. 11:25
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Még soha nem hallottam, hogy bárki ezzel ijesztgetett volna.
2009. okt. 4. 11:28
 2/12 A kérdező kommentje:
Én már itt többször olvastam, hogy lányok kérdezték, hogy miért nem jött még meg, és olyan válaszokat kaptak, hogy vissza sírja még azt az időt, amikor nem menstruált.
2009. okt. 4. 11:32
 3/12 anonim ***** válasza:
94%

Ijesztgetni ugyan nem ijesztgetnék senkit, de valami igazság azért van benne: hiába természetes része az életnek, azért minden hónapban 5 napig sok mindenben be vagy korlátozva emiatt, az erös hasfájás (legalább is sokaknak), a hangulatingadozások nem igazán kellemesek.

Már 4 éve elmaradt, de még mindig örömmel gondolok arra, hogy nem kell ezentúl minden hónapban ezzel foglalkozni.

2009. okt. 4. 11:36
 4/12 anonim ***** válasza:

Talán azok ijesztgetik, akikkel szintén ezt tették. Mellesleg nem egy kellemes dolog, viszont a nőiesség "kiteljesedését" mutatja a lányka számára. Ez a világ egyik legtermészetesebb folyama a fejlődésnek. Még annak is el kell fogadnia, aki ijesztget.

:)) Hiába bánja meg :)) ez nem a megbánáson múlik.

A természet törvényszerűségeit el kell fogadnunk, meg kell tanulnunk együtt élni vele.

2009. okt. 4. 11:37
 5/12 anonim ***** válasza:
90%
Ahogy mondod kérdező, ez természetes dolog és akik azt írják, hogy meg fogja még bánni szintén tisztában vannak vele. Csak tudod a legtöbb nőnek ez tényleg nagyon kellemetlen érzés. Van, akinek fáj is. Ez nem ijesztgetés. Ez az igazság. Ettől még van és lesz is menstruáció. Félni nem kell tőle.
2009. okt. 4. 11:41
 6/12 A kérdező kommentje:
Én fiú vagyok és azért kérdeztem, mert sajnálom azokat a lányokat, akiknek még nem jött meg és ijesztgetik őket. Tudom, hogy sok lánynak, nőnek ez nagyon rossz időszak minden hónapban, de ez az élet része.
2009. okt. 4. 11:48
 7/12 anonim ***** válasza:

Jaj,de aranyos vagy,hogy foglalkozol a lányokkal!:D

Valaki megbánja,valaki nem.Ez az élet része.Valaki nyenved,mert görcsöl a hasa,de ez is egyénfüggő.

2009. okt. 4. 11:56
 8/12 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó Válaszoló! Köszönöm szépen a kedvességed! Minden Lánynak, Hölgynek kívánok kiváló egészséget és minden jót!
2009. okt. 4. 12:09
 9/12 anonim ***** válasza:

fiúként soha nem fogod megérteni ( jobbik esetben ) hogy milyen érzés a menstruáció.. lehet hogy teljesen természetesnek hangzik, de ha minden hónapban egy heted arra megy el, hogy mindenen kiakadsz, aggódsz hogy valaki meglátja ha esetleg átázik a bugyid, nagyon rossz érzés.. és akkor még magáról a mensi folyamatáról nem is esett szó.. nem egy olyan nő van, aki földön fetreng a fájdalomtól, és nem sok olyan szerencsés van aki nem érzi, de még utóbbiaknak is bőven elég hogy állandóan cserélgetni kell a "cuccost" hogy minden oké legyen.. és vannak olyan helyzetek, ahol ez elég kényes: pl. iskola..

tehát, amíg nincs meg egy lánynak várja, hogy nővé érjen, de utána tényleg megtudja hogy mennyi "munka" van vele..

2009. okt. 4. 13:46
 10/12 anonim ***** válasza:

Én az utóbbi nem túl népes, de igen-igen szerencsés csoportba tartozom, azaz nem fáj szinte semmim, amikor megvan. De még így is igen nagy nyűg a suliban megoldani a cseréket, pedig tampont használok és néha-néha bizony visszasírom azokat az időket, akmikor még nem menstruáltam.

17/L

2009. okt. 4. 15:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!