A már menstruáló lányok miért ijesztgetik azokat, akik még nem menstruálnak azzal, hogy megfogja még bánni, hogy menstruál?
Olyanra nem emlékszem (biztosan volt, ha írod, csak én nem láttam), hogy vki azt írta volna, hogy meg fogja még bánni, de olyanra többre is, hogy örüljön, hogy még nincsenek minden hónapban gondjai.
Ezzel pedig maximálisan egyetértek, pedig már majdnem 40 éves vagyok.
Élénken emlékszem, milyen nehéz volt gyerekfejjel, 11 évesen hirtelen felnőni, minden hónapban számolgatni, készülni, már napokkal korábban betétekkel bélelni magam, nehogy baleset érjen, aztán, amikor megjött, görcsök közepette, leizzadva is úgy tenni az iskolában, edzésen, mintha semmi sem lenne, nem beszélve az elázásról, amikor szégyenkezve haza kellett kéredzkednünk, hiszen nyakig véresen mégsem üdögélhetünk a suliban. Aztán vegyük a hormonviharokat: néhány nappal a menzesz előtt jönnek a pattanások, hadd tudja mindenki a világban, hogy mi történik éppen. Hol rossz kedve van az embernek, hol felzabálná a világot, semmi olyan dolog, amit egy tininek irigyelnie kellene. Lesz még alkalma megtapasztalni. Ha rajtam múlna, egy lány sem menstruálna 16 éves kora előtt, hadd élvezze a tinikort.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!