Még nem menstruáló lányok! Hogyan képzelitek el a helyzetet?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy nem lehet befolyásolni, de mindegy.Mikor szeretnétek hogy megjöjjön? Hol? Milyen betétet szeretnétek először használni? Te még kibővítheted, mindegy, csak jó részletes legyen.
Ha összegyűlik 5 válasz, én is leírom.
11/L
2012. máj. 20. 19:25
31/56 A kérdező kommentje:
Az van, hogy sárgás-fehéres, szagtalan folyást vettem észre nem rég, de utána fehér jött.Fertőzés? Nagyon félek, mert nem akarok ilyen fiatalon orvoshoz menni.
2012. máj. 22. 15:40
32/56 anonim 

válasza:

A puncid nem csíp vagy viszket?
33/56 A kérdező kommentje:
Nem.
2012. máj. 22. 15:47
34/56 A kérdező kommentje:
Valahol olvastam, hogy ez még belefér, de én akkor is nagyon parázok.
2012. máj. 22. 15:47
35/56 anonim 

válasza:

Akkor ne aggódj, mert nincs semmi baj! :) Ez a folyás tisztítja és védi a hüvelyed a fertőzésektől. Remélem ezután sem lesz soha semmi bajod!!! :) Minden elképzelhető jót kívánok Neked!!! :) Előző voltam.
36/56 A kérdező kommentje:
Jaj, nagyon kedves vagy! Köszönöm szépen! (: =D
2012. máj. 22. 16:00
37/56 anonim válasza:
Én még nem. Most jól jönne ha lenne lány tesóm, főleg nővér akivel megbeszélhetném. Remélem nem a suliban lesz, vagy valami nagy eseménykor mert mindenhol azt olvasom hogy akkor jön meg. Nagyon félek hogy a Tampon elszakad, akkor mehetek operációra szóval kösz nem :))
11/l
38/56 A kérdező kommentje:
Először nem is szabad tampont használni.Nem kell megoperálni, mert jó erősen kell nyomni és kijön, de ha nem, akkor orvoshoz kell menni.
2012. máj. 22. 18:54
39/56 anonim válasza:
Nekem már megvan kb.fél éve,nagyon vártam de azóta rendesen megbántam de csak a 3.alkalomnál mikor már görcsöltem.
Ismerem a helyzetet de ennyi idősen még ne várjátok ennyire.
Én is mindig félek h átázok.Nagyon rossz.
40/56 anonim válasza:
Utolsó előtti válaszoló. Mindenki azt mondjam hogy ne várjam mert rossz jobb nekem hogy még nincs. Mégis várom! Miért lenne rossz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!