Még nem menstruáló lányok! Hogyan képzelitek el a helyzetet?
Tudom, hogy nem lehet befolyásolni, de mindegy.Mikor szeretnétek hogy megjöjjön? Hol? Milyen betétet szeretnétek először használni? Te még kibővítheted, mindegy, csak jó részletes legyen.
Ha összegyűlik 5 válasz, én is leírom.
11/L
Rendben, leírom.
Természetes, hogy azt szeretném, hogy otthon jöjjön meg.11-12 éves koromban jöjjön meg a mensi.Először anyának, majd apának mondom el és utána a barátnőimnek.Always és Libresse betétet szeretnék használni, bár a Naturelláról se hallottam rosszat.Nem szeretnék átázni, semiképpen sem.Ja, és az osztályban a fiúk ne tudják meg, mert elkezdenek vihogni, meg gúnyolódni.Apának majd inkább anya mondja el, mert én félek.Ja, és magamban megünnepelem, hogy befejeződött a gyerek korszak, jön a tini korszak.(:
http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__nok-egeszsege__29772..
Kedves Kérdező! Nem Te vagy az a 11 éves lány, aki erre a kérdésre többször is válaszolt? Egyébként én írtam ki a belinkelt kérdést. :)
Írok egy vicces esetet.Matek előtt beszélgettünk a fiúkkal, szóba került a menstruáció.Azt mondta ez egyik fiú, hogyha tampont használtok és pisilnetek kell, akkor kiveszitek a tampont, pisiltek és visszateszitek? Mi elkezdtük röhögve, hogy nem a húgycsőbe kell feltenni xD.Egy fiú van, aki nem olyan hülye, mint a többi, nem röhög, ha egy lánynak megvan (Na, ezt nagyra értékelem).
Egy másik vicces dolog.Negyedik osztályban énekeltük a lányokkal a betétes reklámot, a végén pedig hangosabban: Megvéd az Always! Jujj, ha egy idősebb lány hallotta volna...De buták voltunk.(:
Az én lány osztálytársaim is énekelni szoktak Always reklámokat... :D
Ha valamelyik lány meg kimegy órán a wc-re, bekiabálják, hogy : megy tampont/betétet cserélni.
Én vagyok a 18:24-as válaszoló, és úgy gondoltam, hogy a fiúk persze, már tudják, hogy mi az, de azt nem kell elmondani, hogy "nekem már megjött".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!