Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mit csináljak ha a betét...

Mit csináljak ha a betét átázik vagy elcsúszik éjszaka?

Figyelt kérdés

Tudtok valami hasznos tippet??

Előre is köszönöm!

2012. ápr. 30. 22:29
 1/10 anonim ***** válasza:
Vagy tampont teszel be, vagy egy törölközőt magad alá, és akkor csak az lesz véres, könnyebb kimosni.
2012. ápr. 30. 22:33
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Én ilyenkor mindig egy mama bugyi szerűt veszek fel, a praktikum a lényeg, nem a szépség, az nem csúszkál el. Plusz a legerősebb napokon kombinálom tamponnal, akkor tutira nem ázok el reggelere.
2012. ápr. 30. 22:35
 3/10 anonim ***** válasza:
Én is nagy bugyit használok, plusz - okulva a legutóbbi esetből - normális minőségű betétet veszek. Múltkor 1 óra alatt háromszor cseréltem mindent, mert az a gagyi betét mindent csinált, csak nem szívott fel és vezetett el semmit. Mintha ott sem lett volna:(
2012. ápr. 30. 22:39
 4/10 A kérdező kommentje:
Igen vannak elég gagyi betétek... csak pár órája jött meg tegnap meg elfelejtettem tampont venni.. aztán már csak reggel tudok boltba menni.. és csak betétem van itthon :/ Félek hogy átázok.. régebben folyton átáztam cserélhettem mindent le:S
2012. ápr. 30. 22:43
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

törölköző!

keresel egy olyan bugyit, amibe a lehető legjobban beletapad a betét. ennyi.

esetleg én néha úgy szoktam, hogy van egy térdnél levágott cicanadrágom, vékony, régi, lyukas, szakadt. azt felveszem és arra rá a bő pizsamagatyát. bár most meleg van. de pl. az annyira szűk-szoros-passzolós, hogy nem mozdul el semmi a bugyimban, odafogja. :)

keress valami ilyesmit.

meg közvetlenül elalvás előtt cserélj.

2012. ápr. 30. 22:46
 6/10 anonim ***** válasza:

én ilyenkor két bugyit veszek óriás béréttel

de sajnos holnap nem hiszem hogy bármi is nyitva lenne

2012. máj. 1. 00:31
 7/10 anonim ***** válasza:

azért egy gyógyszertár nyitva lesz, ha van éjjel-nappali a közelben, esélyes, hogy az is.

hajrá.

2012. máj. 1. 02:08
 8/10 anonim ***** válasza:

szia!

Én mindig megérzem éjszaka, ha megindul a vér, és kimegyek a wc-re. Utána alszok tovább. Tegnapelőtt éjjel 3x voltam kinn, tegnap éjjel már csak 1x. ez is egy megoldás.

2012. máj. 1. 09:11
 9/10 anonim ***** válasza:
Nagyi bugyi+Libresse éjszakai :) És a már betétes bugyira még egy francia bugyi és tapadós naci :)
2012. máj. 1. 11:37
 10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszotokat! :)) Nem áztam át éjjel cseréltem amikor valamiért felébredtem.
2012. máj. 1. 17:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!