Csajok! Melyik a legjobb betét?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Nagyon régóta tampont használok, de volt pár fertőzésem és el akarom hagyni. Már nagyon nem vagyok otthon a betétek világában, nézegettem a csomagolásukat, de túl sok infót nem tudtam meg. Arra lennék kíváncsi, hogy szerintetek melyik a legjobb betétét és miért? Olyat keresek, ami ultra vékony, szárnyas, nem kell túl hosszúnak lennie és az emlékeimbe egy olyan betét rémlik, amin mintha ilyen műanyag szerű anyag lett volna, amin lyukak voltak és az egyből elnyelte a vért? Van ilyen még? Jah és jól tapadjon a bugyihoz :)
Köszönöm a segítségeteket!
2012. ápr. 25. 16:46
2/9 anonim válasza:
Legjobb? Én az always-re szavazok, a húgommal együtt. Az ikertesóm a Libresse-re. A leírásod az Always-re illik amúgy. Bár én nem vékonyat használok.
20/L
3/9 anonim válasza:
Csak Libresse! Amúgy a leírásod tényleg az Always-ra hajaz,de én utálom...;)
4/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :)
2012. ápr. 25. 19:32
5/9 anonim válasza:
Az always ilyen, amilyent mondtál. Az is jó, de engem mindig kidörzsöl. Én always sensitive-et használok most, de használtam bella-t is, és az nagyon tetszett. Vékony betétjei a libresse-nek van, bár még nem próbáltam, de tervezem. Szerintem próbáld meg az always ultra normal-t és ha téged is kidörzsöl akkor a libresse-t.
6/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Mind hasznos volt :)
2012. ápr. 26. 14:43
7/9 anonim válasza:
ólvéjz koka koala. Asz mindikk jáu.
8/9 anonim válasza:
én egy ideig allwayst használtam, mert nagyon jó nedvszívó, viszont nagyon kényelmetlen, és tényleg kidörzsöl. most áttértem a bellára, nagyon jó, nem is érzem, hogy a bugyimban van, és jól szívja a nedvességet is
9/9 anonim válasza:
Ha kevés vagy normál a vérzésed akkor always.De ha annyira meg vagy áldva mint én tehát sok a vérzésed akkor az Olivia egészségügyi betétjét.Nekem az utolsó nagyon sokat segített.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!