Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Tényleg igaz hogy a tampon...

Tényleg igaz hogy a tampon éjszaka veszélyesebb mint a betét?

Figyelt kérdés
2009. márc. 24. 18:33
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
75%
Ha nem alszol egyhuzamban 10 órát akkor szerintem nem. Ha figyelsz hogy ne legyen benn kb 6 óránál többet akkor nem lehet gond. Én is tampont használok éjszakára régóta mert engem nagyon zavar a betét, kényelmetlen és ahogy forgolódom el is csúszik aminek átázás a vége...
2009. márc. 24. 18:46
 2/11 anonim ***** válasza:
73%
nem veszélyes,a dobozra is rá van irva h 8 oráig lehet benned,szoval ha 8 orát is alszol sincs gond:)
2009. márc. 24. 18:48
 3/11 anonim ***** válasza:
71%
Nem is igazán veszélyes, csak nem valami higiénikus! Én alapból tampon ellenes vagyok, mert szerintem nem egészséges, ha ott pang benned órákig az az állott vér, és nem tisztul ki a hüvelyed! Biztos le fognak pontozni, de szerintem az a normális, ha kifolyik, aminek ki kell, kitisztul, nem pedig a bacik melegágya!
2009. márc. 24. 18:48
 4/11 anonim ***** válasza:
57%
Kedves utolsó! Abban lehet hogy igazad van, hogy természetesebb ha kifolyik, de a betét sokszor nagyon kényelmetlen, akadályozza a mindennapi (elég pörgős) életvitelt. Egyébként a betét sem annyira higiénikus szerintem, ugyanúgy szaporodnak rajta a bacik amik feljuthatnak a hüvelybe. Éjszaka pedig még inkább kényelmetlen és akinek bő a vérzése az csúnya meglepetésekre ébredhet reggel...
2009. márc. 28. 21:57
 5/11 anonim ***** válasza:
Utolsó előttivel teljesen egyet értek. Viszont ha se a tampon se a betét nem egészséges akkor aludjatok kádban xD Én betétpárti vagyok ( aminek ki kell jönnie annak ki kell jönnie) :P
2009. aug. 13. 08:39
 6/11 A kérdező kommentje:
Betét az kényelmesebb nem?és a tampon se mindig praktikus nem?
2009. okt. 6. 14:20
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Hát figyelj, kinek a pap kinek a papné. Ne mástól kérdezgesd hogy melyik kényelmesebb, amelyik neked jó. A betét nekem pl. 100-szor kényelmetlenebb mint a tampon, ezért éjszakára is tampont használok évek óta és semmi bajom nincs tőle.
2009. okt. 7. 21:41
 8/11 A kérdező kommentje:
Nem azértkérdeztem hogy leosszál.
2009. okt. 8. 07:20
 9/11 anonim ***** válasza:
Ne érts félre, nem osztottalak le, ne vedd támadásnak. Csak annyit akartam mondani hogy használd azt amelyik neked kényelmesebb, ha betartod a szabályokat egyiktől sem lesz bajod. Van akinek a betét a kényelmesebb van akinek a tampon, ezt mindenkinek magának kell megtapasztalni.
2009. okt. 9. 15:16
 10/11 anonim válasza:

a tampon NEM lehet fennt 2 óránál tovább!!!!!!!!!

tehát éjszakára használj betétet!!!

2010. aug. 17. 15:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!